EVROVIZIJA

Zmagovalec Duncan Laurence se bo poročil z ameriškim glasbenikom

ESC zmagovalec Duncan Laurence, ki je v Tel Avivu Nizozemski pripel tako zelo zaželeno evrovizijsko lovoriko, bo dahnil usodni da. Ta veseli trenutek je glasbenik delil v svoji zgodbi na instagramu, njegov fant Jordan Garfield, ki prihaja iz Amerike, živi in ustvarja pa v Stockholmu, pa je ob tem zapisal, da je najbolj srečen moški na svetu.

Nizozemski glasbenik Duncan Laurence je v Tel Avivu na ESC 2019 dejal, da je biseksualno usmerjen.Foto: Alesh Maatko

Kot poročajo nizozemski in evrovizijski mediji, naj bi bila Duncan in Jordan skupaj od začetka letošnjega leta, zvezo pa sta javnosti potrdila šele maja. Ob tej priložnosti je Jordan, ki je evrovizijskega zmagovalca spoznal v Los Angelesu in ki sicer na družbenih omrežjih deli precej več njunih skupnih trenutkov, razkril nekaj več besed. “Za vse, s katerimi se v zadnjem času nisem veliko slišal … sem najsrečnejši človek na svetu. Duncana sem zaprosil in rekel je da. Še nikoli nisem bil tako srečen kot sedaj. Poročil se bom s prijaznim, bistrim, pristnim, nadarjenim in čednim moškim. Poleg tega pa se bom poročil še z najboljšim prijateljem,” je zapisal mladi ameriški glasbeni ustvarjalec.

Duncanov srčni izbranec sicer prihaja iz Amerike, a kot glasbenik ustvarja in živi v Stockholmu. Plod njunega sodelovanja je tudi najnovejši singel Last night, ki sta ga srečna zaročenca ustvarila skupaj in ki sta ga pred kratkim že predstavila širši javnosti, kot tudi zaroko, ki se je že zgodila. Poroka pa ju še čaka …

Duncan Laurence in Jordan Garfield sta se pred kratkim zaročila.Foto: Instagram Jordan Garfield
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X