EVROVIZIJA

Zmagovalec Evrovizije 2019, Duncan Laurence, dahnil usodni da

Mladeniča sta se zaročila leta 2020

Po odmevni zaroki, ki se je zgodila leta 2020, je evrovizijski zmagovalec 2019 Duncan Laurence predzadnji avgustovski vikend vendarle dahnil usodni da. Poroka z ameriškim glasbenikom Jordanom je bila najprej planirana za leto 2021, a je simpatičnemu parčku vse skupaj prekrižal covid-19.

Mr & Mr de Moor

Sedaj, ko pandemije že nekaj časa ni več, sta Duncan in Jordan na čudoviti slovesnoti nekaj kilometrov stran od Stockholma zaroko okronola še s poroko, ki je potekala na pravljičnem gradu Häringe, ki je eden od najbolj znamenitih stockholmskih gradov in kjer potekajo številne porokice.

Ganljive trenutke sta mladoporočenca že delila na družbenih omrežjih, Jordan pa je ob tem zapisal: “Ta konec tedna je bil tako čaroben. Pravkar sem se poročil s svojim najboljšim prijateljem in ljubeznijo svojega življenja. Preplavljen sem s hvaležnostjo, ljubeznijo in podporo. Hvala vsem, ki ste poskrbeli, da je bil ta dan tako poseben. Bolj popolnega trenutka si ne bi mogel predstavljati.” Vsem lepim željam se pridružuje tudi naše uredništvo. Pa srečno, gospod in gospod de Moor.

Zaroka maja 2020

Spomnimo. Duncan Laurence in Jordan sta svojo zvezo javno okronala maja leta 2020. Jordan je evrovizijskega zmagovalca spoznal v Los Angelesu, kjer je imel med drugim Duncan promocijske aktivnosti. Takrat je dejal, da se bo poročil s prijaznim, bistrim, pristnim, nadarjenim in čednim moškim. “Poleg tega pa se bom poročil še z najboljšim prijateljem,” je takrat na družbenem omrežju zapisal mladi ameriški glasbeni ustvarjalec. Duncanov srčni izbranec namreč sicer prihaja iz Amerike, a kot glasbenik ustvarja in živi v Stockholmu.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button