Uredništvo

Evrovizija.com priljubljeno spletno mesto, kjer so na enem mestu zbrane najbolj pomembne evrovizijske zgodbe. V uredništvu vsakodnevno izpostavimo najbolj zanimive evrovizijske vsebine, poleg tega pa promoviramo slovensko glasbo, glasbene festivale, za piko na i pa so tu še družabne in zabavne vsebine. Ekipo, ki jo sestavljajo Samo Koler, Nejc Ašič, Miha Hlede, Mojca Šipek, Anže Toni in Rok Pogelšek, kot glavni in odgovorni urednik vodi Alesh Maatko.

Naslov portala je https://evrovizija.com, kontakt za vse dodatne informacije pa [email protected]. Poleg tega nas lahko najdete tudi na treh družbenih omrežjih:

Uporaba naših vsebin in fotografij

Vse gradivo objavljeno na spletni strani Evrovizija.com je avtorsko zaščiteno, v skladu z veljavno zakonodajo. Nepooblaščena uporaba informacij v druge namene in medije ni dovoljena in je protizakonita. Kopiranje ali razmnoževanje je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem (lahko tudi preko elektronske pošte) odgovornega urednika spletnega portala Evrovizija.com. Prepovedana je nepooblaščena objava vsebin, ki so objavljene na spletni strani Evrovizija.com, in sicer v komercialne namene v katerem koli drugem mediju ali na katerem koli drugem spletnem portalu.

Vsak primer neupravičene uporabe bo izdajatelj – Evrovizija.com – preganjal tako kazensko kot odškodninsko. Nedovoljena uporaba se zaračuna po naslednjem ceniku: ena fotografija – 250,00 EUR; ekskluzivne avtorske (evrovizijske in festivalske) fotografije – ena nezakonito uporabljena fotografija 500,00 EUR; en članek / izključno tekst (ne glede na dolžino teksta) 500,00 EUR. 

Vsebine pa se lahko uporabljajo nekomercialno, in sicer pod pogojem, da se najmanj enkrat in na vidnem mestu objavi vir (vključno s povezo) izdajatelja (Vir: Evrovizija.com) – to velja za vse medije, bloge, vloge, forume ter ostale digitalne oblike. Poleg tega se mora v takšnem primeru objaviti tudi spletna povezava do našega članka! Spletni mediji lahko namesto vira objavijo tudi logotip portala Evrovizija.com, s tem da na logotipu uredijo povezavo na spletno stran (https://Evrovizija.com). Vse ostale navedbe vira so odvisne od pisnega dogovora z odgovornim urednikom spletnega portala Evrovizija.com. Vsaka druga nedogovorjena in nepooblaščena objava v drugih medijih, ki ni v skladu s temi določili, se zaračuna najmanj 500,00 EUR/objavo. 

V času evrovizijskih izborov (Ema & Evrosong) je kakršna koli objava naših ekskluzivnih fotografij, vsebin ali ostalih novic v drugih medijih (tv, radio, časopisi & revije, spletne strani, ipd.) dovoljena izključno s pisnim dovoljenjem (lahko tudi preko elektronske pošte) odgovornega urednika. V primeru neupoštevanja velja pravilo, ki je zapisano zgoraj v drugem odstavku.

Vse znamke, logotipi in slike so zaščitene in so last njihovih lastnikov oz. družb.

Subjektivne zgodbe

Nekateri članki / prispevki (predvsem reportaže o festivalih, koncertih, glasbenih izborih, ipd.) na portalu Evrovizija.com ter na družbenih omrežjih lahko izražajo subjektivno mnenje avtorja / avtorjev. Mnenje avtorja / avtorjev prispevka v takšnem primeru ne predstavlja mnenja uredništva spletnega portala Evrovizija.com, čeprav lahko le to z njim soglaša. Pri subjektivnih člankih uredništvo ne prevzema odgovornosti.

Politika zasebnosti in piškotki

Vsa pojasnila v zvezi s politiko zasebnost, ki ureja zbiranje, hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov, so zapisana tukaj. Poleg tega pa je tu še uporaba piškotkov, ki uporabniku zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo, ne nazadnje pa piškotki omogočajo boljše delovanje naše spletne strani. Pojasnila glede piškotkov so zapisana tukaj.

Izdajatelj

Izdajatelj spletnega portala Evrovizija.com je Evrovizija.com – Klub ljubiteljev evrovizijske popevke, s sedežem v Trbovljah. Klub Evrovizija.com je registriran v skladu z zakonom o društvih, in sicer pri Upravni enoti Trbovlje pod številko 173. Spletni portal Evrovizija.com pa je v skladu z zakonom vpisan tudi v razvid medijev, in sicer pri Ministrstvu za kulturo RS. V zvezi z zakonom o DDV-ju nismo davčni zavezanec.

Naslov: Klub Evrovizija.com, Golovec 27 A, SI-1420 Trbovlje

Davčna številka: 40019128
Matična številka: 1129031000
Šifra dejavnosti: 94.999

IBAN: SI56 6100 0001 6863 603, odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana, Miklošičeva 5, Ljubljana. Swift bic koda: HDELSI22.

Za vse dodatne informacije in vprašanja o Evrovizija.com smo vam z veseljem na voljo!

Alesh Maatko
odgovorni urednik Evrovizija.com
e-pošta: [email protected], [email protected]
 
V Trbovljah, 1. januar 2023
Back to top button