Promocija

Evrovizija.com je priljubljeno spletno mesto, kjer so na enem mestu zbrane vse najbolj pomembne evrovizijske zgodbe. Poleg tega so tu še festivali ter zabavne in družabne vsebine. Če si želite biti del teh zgodb, je portal Evrovizija.com, ki deluje popolnoma samostojno, zagotovo ena izmed dobrih priložnosti, saj sta Evrovizija in Ema ena izmed najbolj gledanih oddaj.

Evrovizijske zgodbe na enem mestu

Na priljubljenem spletnem portalu Evrovizija.com – ki ga spremljajo prav vse generacije, predvsem pa številni mediji (radijske postaje, televizije in spletni mediji), uredniki, znane osebnosti, glasbeniki, založbe ter drugi – bralci najdejo vse pomembne in aktualne domače in tuje evrovizijske zgodbe, zanimive vsebine o slovenski glasbi in domačih in tujih festivalih, ne nazadnje pa je tu še vrsto ostalih zabavnih in družabnih vsebin, ki jih pripravlja izkušena ekipa.

Najbolj gledan televizijski šov

Priljubljeni evrovizijski izbor (uradno se imenuje Eurovision Song Contest) je tako v Evropi kot v Sloveniji najbolj gledan televizijski šov, in sicer že več kot 65 let.

Ugodna in odmevna promocija

Če si želite biti del te zgodbe, vam lahko na naši spletni strani Evrovizija.com omogočimo ugodno predstavitev (tako izdelkov, dogodkov ter ostalih promocijskih vsebin), in sicer v obliki promocijskega ali oglasnega sporočila, po dogovoru tudi drugače. Predstavitev je med drugim možna še v obliki promocijskih člankov, reklamnih pasic različnih velikosti, ne nazadnje pa tudi skozi video vsebine oziroma po dogovoru.

Za več informacij in dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@evrovizija.com.

Iskrena hvala, ekipa Evrovizija.com

Back to top button
X