Oglaševanje

Evrovizija.com je priljubljeno spletno mesto, kjer so na enem mestu zbrane vse najbolj pomembne evrovizijske zgodbe. Poleg tega so tu še festivali ter zabavne in družabne vsebine. Če si želite biti del teh zgodb je portal Evrovizija.com, ki deluje popolnoma samostojno in ki ima več kot dvajsetletno zgodovino, zagotovo ena izmed dobrih priložnosti, saj sta Evrovizija in Ema ena izmed najbolj gledanih oddaj. Prav tako pa je po uradni statistki Googla Evrovizija med najbolj priljubljenimi iskanji v Sloveniji.

Odmevne zgodbe

Na portalu Evrovizija.com – ki ga spremljajo prav vse generacije, predvsem pa številni mediji (radijske postaje, televizije in spletni mediji), uredniki, znane osebnosti, glasbeniki, založbe ter drugi – bralci najdejo vse aktualne domače in tuje evrovizijske zgodbe, zanimive vsebine o slovenski glasbi ter vsebine o domačih in tujih festivalih, ne nazadnje pa je tu še vrsto ostalih zabavnih in družabnih vsebin, za katere skrbi izkušena ekipa.

Najbolj gledan televizijski šov

Priljubljeni evrovizijski izbor (uradno se imenuje Eurovision Song Contest) je tako v Evropi kot v Sloveniji najbolj gledan televizijski šov, in sicer že več kot 65 let. V letu 2022 so celo padli novi rekordi; več tukaj!

V času Eme in predvsem Pesmi Evrovizije si našo spletno stran Evrovizija.com ogleda vsak drugi oziroma tretji Slovenec (odvisno od leta do leta). Rekordna leta po obiskanosti so bila 2008, 2015 in 2009. Poleg tega imamo na naših družbenih omrežjih (facebook, instagram, twitter in youtube) skoraj 13.000 zvestih sledicev. Glede ciljne skupine (za leto 2022) pa je tu 66 % uporabnic ženskega spola, 33 % pa moškega spola. Prevladuje pa starost 35-44 (28 %), 45-54 (25 %) in 25-34 (15 %). Mlajše populacije (18-24 %) je na naši strani okrog 6 %.

Ugodna klasična oglaševanja

Če si želite biti del te zgodbe, vam lahko na naši spletni strani Evrovizija.com omogočimo ugodno predstavitev (tako izdelkov, dogodkov ter ostalih promocijskih vsebin), in sicer v obliki promocijskega ali oglasnega sporočila, po dogovoru tudi drugače. Predstavitev je med drugim možna še v obliki promocijskih člankov, priljubljenih reklamnih pasic različnih velikosti (1170 x 120 (noga ali glava), 970 x 250 (noga ali glava ali vmes), 728 x 90 (naslovnica in med rubrikami), 336 x 280, 300 x 250, 250 x 250, 160 x 600, 300 x 600 (ob strani, ob novici), 125 x 125 ter ostale velikosti), ne nazadnje pa tudi skozi video vsebine oziroma po dogovoru.

Na voljo so tako standarna, napredna, multimedijska desktop oglaševanja kot tudi mobilna oglaševanja, in sicer na glavni vstopni strani, na vseh podstraneh, ob strani, po dogovoru tudi drugače. Vsem vašim zgodbam lahko pripnemo tudi video sporočila, uredimo povezave, dodamo vaša družbena omrežja, skratka možnosti je res veliko.

Naša stran Evrovizija.com je optimizirana za vse komunikacijske naprave, tako da se vaša promocija oziroma oglasi prikazujejo tako na računalniku, mobilnem telefonu kot tudi na tabličnem računalniku.

Posebne oblike oglaševanja

Tu so tudi oglasna in promocijska sporočila, ki jih lahko nadgradimo z reportažami, intervjuji, pogovori ter drugimi digitalnimi možnostimi. Prav tako pa lahko vse skupaj še dodatno izpostavimo (z objavami na časovnici ali story zgodbe) na naših družbenih omrežjih (facebook, instagram, twitter in youtube), kjer imamo skupaj skoraj 13.000 zvestih sledicev.

Glede na to, da na naši strani Evrovizija.com nimamo t. i. ‘Pay Per Click’ oglasov, bo vaša promocija ali oglaševanje vedno v prvem planu in brez ostalih motečih dejavnikov za vašo znamko ali dejavnost.

Splošna pravila

Glede oglasov naročnik nosi vso odgovornost za vsebino in informacije navedene na oglasih. Hkrati naročnik jamči, da ima za vse dostavljene materiale urejene avtorske in druge pravice za namene oglaševanja. Spletni portal Evrovizija.com ni odgovoren za vsebino oglasov in točnost informacij na njih ter si pridržuje pravico za neobjavo oglasov z neprimerno vsebino ali z vsebino, na katere oglasi vodijo. Enako velja tudi za oglase in promocije, ki ne ustrezajo tehničnim navodilom.

Izdajatelj

Izdajatelj spletnega portala Evrovizija.com je Evrovizija.com – Klub ljubiteljev evrovizijske popevke, s sedežem v Trbovljah. Klub Evrovizija.com je registriran v skladu z zakonom o društvih, in sicer pri Upravni enoti Trbovlje pod številko 173. Spletni portal Evrovizija.com pa je v skladu z zakonom vpisan tudi v razvid medijev, in sicer pri Ministrstvu za kulturo RS. V zvezi z zakonom o DDV-ju nismo davčni zavezanec.

Naslov: Klub Evrovizija.com, Golovec 27 A, SI-1420 Trbovlje

Davčna številka: 40019128
Matična številka: 1129031000
Šifra dejavnosti: 94.999

IBAN: SI56 6100 0001 6863 603, odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana, Miklošičeva 5, Ljubljana. Swift bic koda: HDELSI22.

Za vse dodatne informacije in vprašanja v zvezi z oglaševanjem (rok za oddajo vsebine, pogoje plačila, tehnična navodila) smo vam z veseljem na voljo!

OPOMBA: Ponudba oglaševanja – September 2023 nudi na Črni petek (Black Friday ter Cyber Week) in v Decembru 50 % popust na redno mesečno ponudbo. Hkrati nudimo možnost ugodnega zakupa promocijskih objav do 1. maja 2024.

PONUDBA OGLAŠEVANJA – SEPTEMBER 2023

Alesh Maatko
odgovorni urednik Evrovizija.com
mobilni kontakt: +386 31 616 222
e-pošta: [email protected], [email protected]
.
V Trbovljah, 15. november 2023
Back to top button