LIVERPOOL 2023

Mia Nicolai in Dion Cooper za Nizozemsko

Pesem ostaja še skrivnost

Nizozemska, ki je leta 2021 gostila Pesem Evrovizije, leta 2022 pa je s pevko S10 v finalu zasedla 11. mesto, na prvi novembrski dan sporoča, da bosta nizozemske barve v Liverpoolu zastopala Mia Nicolai in Dion Cooper.

Njun potencial sta opazila zmagovalec Evrovizije (2019) Duncan Laurence in skladatelj Jordan Garfield, ki ju je nato združil. Četverica je nato napisala pesem, ki je navdušila izbirno komisijo, tako da je bil dvojec soglasno izbran, da zastopa Nizozemsko na Pesmi Evrovizije 2023.

Njuna glasova se prepletata

Ob tej priložnosti j enizozemska televizija Avrotros še sporočila, da so letos prejeli veliko pesmi, zlasti od mladih talentov, kar je velik napredek.Dion Cooper in Mia Nicolai sta nekonvencionalna mlada in talentirana glasbenika, ki pišeta tudi besedila. Izborna komisija je bila brez izjeme zelo pozitivna do njune pesmi, v kateri se njuna glasova lepo prepletata. Čeprav zdaj še ne moremo reči preveč o pesmi, lahko povemo, da bo njuna skladba v pozitivnem smislu izstopala med ostalimi tekmovalci na Pesmi Evroviziji 2023,” je povedal generalni direktor televizije Avrotros Eric van Stade.

Mio in Diona sta pred dvema letoma združila Duncan in Jordan.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Izvor
Nizozemska televizija Avrotros
Twitter
Back to top button