ZABAVNO & DRUŽABNO

Demoni obsedli Joker Out

Noč čarovnic ima svojo moč

Težko bi rekli, toda pred nočjo čarovnic se skupina Joker Out predstavlja s skladbo Demoni, ki na ‘halloween’ – izpod prstov njihovega rezidenčnega režiserja Marka Pirca – dobiva videozgodbo. Demoni – precej plesno obarvana kitarska skladba z besedilom v srbščini, so prva uradna izdaja za ex-yu tržišče, ki so ga Jokerji že potipali ob letošnjem nastopu na Exitu in se mu nameravajo v bodoče posvetiti z načrtovanimi promocijskimi aktivnostmi in koncerti.

“Originalni ‘beat’ za to pesem je ustvaril Damjan Jovič, vodja kolektiva Dravle Records, ki je najbolj znan po ustvarjanju hip hopa in plesne glasbe. Bojan je na tisto podlago napisal refren in nam vse skupaj pokazal na vaji, potem pa smo skladbo skupaj odpeljali v bolj bendovske vode in iz nje napravili, to kar slišite,” pravijo Jokerji.

Joker Out
Joker Out Foto: Primož Lukežič

Najbolj vroč domači bend tega trenutka po nastopu na Exitu in dobrih kritiških odzivih na album nadaljuje spogledovanje z bratsko soseščino.

Nekonvencionalen spot

“Video smo ustvarili na isti sceni, kjer so nastale tudi naslovnica za album in zadnje promocijske fotografije. Ideja in izvedba sta malo posebni v primerjavi z običajnimi glasbenimi spoti, vse skupaj smo posneli v dobri uri, priprave pa so trajale nekoliko dlje, saj smo vso to naravo, ki jo vidite dejansko pripeljali in postavili v studio. Spot je nekoliko nekonvencionalen, stoji na enem samem kadru, kjer plešemo med ogledali. Mogoče je to celo najbolj alternativen spot, ki smo ga naredili do sedaj.” Ali to drži, boste lahko preverili šele v ponedeljek, do takrat pa lahko bend ujamete tudi na nekaj nastopih.

Joker Out
Joker Out z Demoni na jug. Foto: Vita Orehek

‘Demoni’ so prvi singel, namenjen občinstvu širše regije, seveda pa Jokerji ob tem ne bodo zanemarili domačih fenov.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
3
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2
Twitter
Back to top button