ZABAVNO & DRUŽABNO

Alex Volasko spregovoril o trenutku, ko je spoznal zdaj že svojo ženo

Alex Volasko, en najuspešnejših mladih ustvarjalcev, ki je za svoje glasbene projekte prejel že številne glasbene nagrade, po krajšem premoru predstavlja novo izpovedno skladbo S tabo na luno. “Pesem je nastala že tri leta nazaj, čakala je spravljena le na mojemu diktafonu,” je o novi glasbeni zgodbi povedal umetnik, ki se je nedavno tudi poročil.

Alex VolaskoFoto: Menart Records

Alex Volasko je ob predstavitvi dejal, da pesem govori o trenutku, ko je šele spoznal zdaj že svojo ženo, Sašo Lešnjek, s katero sta avgusta dahnila večni da: “Spominjam se najinih prvih srečanj, ki so bili velikokrat prav zvečer in sva vedno opazovala luno in zvezde. Prav zaradi lepega spomina na najine prve dni, sem jih zapisal v pesmi.”

Glasbenik, ki je zadnja leta zelo zaseden z ustvarjanjem skladb za druge, je obljubil, da ne bo več tako velikega premora med izdajanjem lastnih pesmi. “Pri svojih skladbah želim izluščiti bistvo. Z veseljem bi napovedal, da je v delu tudi novi album, ampak mislim, da glede na celoten potek leta 2020 nič ni zapisano v zvezde. Zato sebe odkrivam na novo. Želim si govoriti o zgodbah, ki se mi dogajajo in poslušalcem dati delček sebe. Iz tega razloga bo morda na album treba še malce počakati, ampak obljubim, da bo, ko pride, nekaj popolnoma drugačnega, kot ste od mene vajeni.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button