ZABAVNO & DRUŽABNO

Maja Keuc pobožala s svojimi uspešnicami; sledijo novi večeri

Več kot petdeset glasbenikov je nastopilo ali se udeležilo torkovih glasbenih večerov v najsodobnejšem nakupovalnem središču Aleja, ki so postali eden redkih prizorišč brezplačnega glasbenega dogajanja. 29. septembra je med drugim nastopila tudi naša nekdanja evrovizijska predstavnica Maja Keuc, ki se v glasbi predstavlja kot Amaya.

Amayo sta poslušala tudi Murat in DJ JAMirko.Foto: Promo foto

»Hvala Aleji, da lahko nastopamo. Publika si želi glasbe. Hvala, ker so eni redkih, ki mislijo na nas, ko imamo občutek, da je svet pozabil na naš obstoj,« so med vrsticami dali vedeti številni glasbeniki. Sinoči je prostor na prostem napolnila Maja Keuc, opazili pa smo tudi Tomaža Zupančiča in Roka Klobučarja iz skupine MRFY, Murata in DJ JAMirka.

V oktobru bomo lahko prisluhnili Slavku Ivančiću, Evi Boto, Bojanu Cvjetićaninu in Neishi.

Na Aleji Sky je Maja Keuc v torek zapela ob spremljavi Vida Turiceja.Foto: Promo foto

Torkove »afterwork« večere so že popestrili pevec Grega
Skočir, kitaristi Zoran Čalić, Peter Dekleva in Metod Banko, pianist in
harmonikar Joži Šalej, Astrid in Avantgarden, Pliš duo in Štras (MRFY)
ter kantavtor Domen Don Holc (Koala voice).

»S tem dokazujemo, da je Aleja prav to, kar izpostavljamo. Večnamenski prostor za nakupovanje, druženje, prosti čas, rekreacijo, otroci najdejo otroški izziv, lačni postanejo siti. Dovoljeni utrinki, kot so torkove »afterwork« sprostitve pa popestrijo teden, razvajajo dušo. Hkrati je to možnost za srečanje. Vedno več ljudi nas izbere tudi kot lokacijo za sestanek, ko družina nakupuje,« ob tem doda direktor Aleje Toni Pugelj.

Med obiskovalci tudi Tomaž Zupančič in Rok Klobučar iz skupine MRFY.Foto: Promo foto

Najsodobnejše nakupovalno središče Aleja poleg 80 prodajaln, ki omogočajo edinstveno nakupovalno izkušnjo, velikega zunanjega igrišča za otroke in ALEJE SKY z raznovrstnimi restavracijami, kot edino nakupovalno središče v Sloveniji na svoji zeleni strehi nudi tudi športno-rekreacijske površine za športne igre, fitnes in sprostitev.

Ob nastopih glasbenikov je poskrbljeno za varnostne ukrepe, število obiskovalcev pa je omejeno skladno s priporočili NIJZ. Vstopnice so brezplačne. Obiskovalci si jih lahko pred dogodkom priskrbijo na info točki v prvem nadstropju nakupovalnega središča. Vsak posameznik lahko prevzame največ dve vstopnici, ena vstopnica pa velja za eno osebo.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button