ZABAVNO & DRUŽABNO

Alex Volasko in Saša Lešnjek pred poroko s pesmijo o hrepenenju

Za Alexa Volaska je bilo lansko leto nepozabnih zgodb, med katerimi je bila najbolj odmevna ravno zaroka, ki se je zgodila kar v šovu Znan obraz ima svoj glas. Njegova srčna izbranka Saša Lešnjek je takrat v oddaji, ko je Volasko nastopil kot Nat King Cole, rekla da, tako da je le še vprašanje časa, kdaj se bosta mlada umetnika poročila.

V skladbi Kaj pa, če te ne najdem več (avtorja besedila in melodije sta Alex Volasko in Saša Lešnjek) Saša opisuje občutke, ko po dolgo časa slišiš znano melodijo, ki te popelje nazaj.

Če ne bo večjih presenečenj bosta usodni da dahnila še to poletje, govori se o prezadnji soboti v avgustu. A še pred tem pa se glasbenika predstavljata z novo melodijo Kaj pa, če te ne najdem več. Gre za energično pesem, ki govori o hrepenenju po najlepših spominih in želji, da naj trajajo še dolgo po dolgih poletnih večerih.

Ena družinska, sta ob fotografiji zapisala Alex in Saša.Foto: Instagram
Foto: Menart Records

Saša Lešnjek je 20-letna pevka in igralka, ki je kljub svoji mladosti že zelo prepoznavno ime našega medijskega prostora, v letošnjem letu pa napoveduje tudi svoj prvi album, na katerem bo strnila izdane in še neizdane pesmi, ki jih je ustvarila v zadnjih nekaj letih. Pri večini pesmi se podpisuje tudi kot avtorica. Do sedaj je nanizala že mnogo nastopov, tako na Poletni noči z revijskim orkestrom, kot na različnih festivalih, sodelovala pa je tudi pri koncertih v sklopu abonmaja Big Benda RTV Slovenije. Veliko ljudi jo prepozna tudi kot glavno vlogo v slovenski različici muzikala Briljantine, s katerim so imeli v letih 2018 in 2019 več kot 50 nastopov po Sloveniji in razprodali tudi Halo Tivoli.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button