ZABAVNO & DRUŽABNO

Poročni zvonovi za dvojec BQL

Anej Piletič bo dahnil usodni da

Le kdo se ne spomni simpatičnih bratov Piletič, ki sta združena v BQL, ki smo ju med drugim spremljali tudi na Emi, kjer ste vedno navdušila. No, za mlajšega Aneja Piletiča pa bo zadnja avgustovska sobota nekaj posebnega, saj bo dahnil usodni da.

Od zaroke do poroke

V decembru sta Anej in Rok v zgodbi za Budalo delila resnični posnetek Anejeve zaroke. V pesmi Ulala pa je prikazana celotna zgodba, kako sta se Anej in lepa Iza spoznala in postala par. Na šaljiv in hudomušen način, z resničnimi detajli, sta tako BQL uprizorila Anejevo ljubezensko zgodbo. “Tik pred veliko prelomnico sem v svojem življenju in ideja, da lahko združim in pokažem del tega, kako se je začela moja veza ravno v pesmi, ki prav tako z besedilom paše na tako zgodbo, se mi je zdela posrečena. ‘V nulo’ so nekatere malenkosti pasale na besedilo pesmi Ulala,” je pred poroko strnil Anej Piletič.

“Sicer pa živčki že malce delajo, pa ne zato, da ne bi bil prepričan v odločitev, ampak da bo ta ‘usodni dan’ šel tako, kot sva si z Izo zamislila. Od vremena, situacije v državi, vse. Upam na najboljše,” je še pripomnil Anej ter za zaključek dodal: “Srce nosim vedno na dlani, nisem pa rad svojega privatnega življenja kazal javnosti, dokler nisem bil prepričan, da je »to-to«. In tokrat je!”

Brata Piletič sta združena tudi skozi glasbo. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button