ZABAVNO & DRUŽABNO

BQL: Prazna denarnica, polno srce

Za fantoma je sicer delovno obdobje

“Bogat si, ko deliš srečo, veselje in dobro glasbo, ob novi glasbeni zgodbi sporočata Rok in Anej Piletič, najbolj znana brata s Koroške. Za fantoma je sicer delovno obdobje, vse poletje sta nastopala po Sloveniji. Polnila sta mesta, trge, veselice in zraven posnela novo pesem. Medtem, ko sta bila tako zaposlena, pa sta komaj opazila, da ima pesem Lučke, ki sta jo lani decembra izdala skupaj s Polkaholiki, v letošnjem letu na Youtubu pri nas rekordno število ogledov.

Štiri milijone ljudi si jo je že zavrtelo, BQL & Budale pa so prepričani, da bo pesem žarela vsake nadaljnje božično-novoletne praznike.

BQL
Rok in Anej Piletič Foto: Neo Visuals

Prazniki in nova skladba

In ko smo že pri praznikih, v tem času, ko nas zasipajo z materialimi dobrinami in mnogokrat zlaganim luksuznim življenjem na Instagramu, fanta predstavljata pesem z naslovom Denarnica. S pesmijo apelirata na poslušalce, da za srečo ne potrebujejo čisto vsega, kar morda mislimo. “Sploh v današnjem svetu se zdi, da za srečo potrebujemo ogromno enih stvari in se včasih med izobiljem ponudbe izgubimo. Kar je resnično pomembno za bogato življenje, ni količina evrov v žepu, sreča je v srcu, je v malih stvareh in v medsebojnih odnosih,” sporočata Rok in Anej.

BQL
Videozgodba je posneta v Ljubljani. Foto: Neo Visuals

Rojstni dan

Poleg tega si je izid pesmi, prav kot darilo na njegov rojstni dan, zamislil Rok. “To je bila moja želja že dolgo časa, a tudi za naprej nama ne manjka želja in izzivov v glasbi. Glasbeno sva že sodelovala v filmu Košarkar naj bo 2, močno si želiva še, da bi bila najina pesem slišana v kakšni dobri slovenski seriji,” ambiciozno pripovedujeta.

Videozgodba

Skupaj s pesmijo, prihaja tudi videospot. “Spot je dokaz, da je možno širiti dobro voljo, brez vnaprej pripravljenega načrta, kdo vse bo v spotu nastopal,” pravita. V videospotu namreč nastopajo ljudje, ki sta jih fanta kar na licu mesta povabila k sodelovanju.

BQL
Dvojecv BQL ne počiva. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button