EMA 2022

BQL po EMI: Nikoli ne reci nikoli

Tretje mesto za Maj

Publiki EME in širši Sloveniji zelo dobro znan glasbeni ter skorajda že ikonični dvojec BQL je znova osvojil srca javnosti, a hkrati ponovil zgodbo, saj sta Anej in Rok Piletič nekoliko manj prepričala strokovno komisijo. Anej, eden od bratov Piletič v omenjenem dvojcu, je za naš portal Evrovizija.com povedal, da se v zvezi s tem ne sekirata in da je njun namen prijave na EMO 2022 bil čisto nekje drugje: pridobiti simpatije poslušalk ter poslušalcev.

“Midva sva prišla s tem namenom: komad je ljudem všeč, tako da to sva midva dosegla.” Anej Piletič

Opomba: Ker je bil njun nastop s finala odstranjen z YouTube, objavljamo le tistega, ki je javno dostopen.

EMI še nista rekla zadnje besede

Anej je med drugim še dejal, da sta svoje naredila in da sta mirna. Razočarana pa nista, kot je dejal, niti malo. O morebitnem povratku na EMO je ostal zgolj hudomušen in namignil, da sta vedno po vsakih od njunih preteklih dveh nastopo na EMI dejala, da ‘nikoli ne reci nikoli’. Možnosti, da se BQL vrača na EMO, torej ostajajo realne in odprte.

Za konec je dobro razpoloženi Anej priznal, da iz dna srca privošči zmago LPS in da ga spreletava srh, ko pomisli na njeno zmago – zaradi veselja … Kje ju bomo lahko spremljali v prihodnosti, pa sta le za naš portal namignila v spodnji videoizjavi.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2
Twitter
Back to top button