ZABAVNO & DRUŽABNO

V ‘znanem obrazu’ tako evrovizijska predstavnica kot tudi sin najboljše evrovizijske predstavnice

Osem tekmovalcev > 1 zmagovalec

Priljubljen šov Znan obraz ima svoj glas se v nedeljo, 6. marca, s šesto sezono vrača na POP TV, da ustoliči sinonim nedeljske zabave. Tudi tokrat se bo v šovu pomerilo osem tekmovalcev, mnogi med njimi pa so stali tako na odru EME kot tudi na odru Evrovizije.

Promet med nastopi in žiranti bosta v novi sezoni usmerjala bova voditelja, in sicer Peter Poles in Sašo Stare. Petra Polesa smo spoznali že v mnogih voditeljskih vlogah in če komu čevlji pristojijo kot uliti, zagotovo prav njemu. In kaj pravi na sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas: »Že od nekdaj sem fasciniran nad sposobnostjo nastopajočih oddaje Znan obraz ima svoj glas, da se prelevijo skoraj v kogar hočejo, tako da sem zelo vesel, da bova lahko letos s Sašem usmerjala promet med njihovimi nastopi in od blizu spremljala njihov napredek. Sploh, ker so letošnji tekmovalci z res veliko vnemo pristopili k izzivu in ker ogromno obeta tudi bera sodnikov. Predvsem pa si želim in pričakujem, da nam bo uspelo pripraviti še en dober šov, v katerem bomo uživali vsi ljubitelji sproščene zabave.«

Sašo Stare, Peter Poles
Njuna voditeljska preobrazba zanju pomeni povsem nov izziv. Foto: Urša Premik / POP TV

Ne zna oponašati

Sašo Stare, ki si je prav tako nadel že mnogotera voditeljska obuvala in tudi sam zelo dobro obvlada odrske deske, ob tem dodaja: »Znan obraz ima svoj glas je oddaja, ki sem jo skoraj vedno gledal z malce zavisti, ker sam ne znam dobro dobro oponašati niti tega, kako se oglaša kužek. In potem imaš tukaj na enem odru peščico vrhunskih vokalistov, ki te iz nedelje v nedeljo presenečajo z odličnimi imitacijami slovenskih in svetovnih zvezdnikov! NO-RO! In komaj čakam, da bom lahko vse te nore transformacije in odpiljene plesno-pevske točke gledal praktično iz prve vrste! No, pa veselim se tudi, da bom spet lahko delal s Perotom, ker sem ga po finalu Slovenija ima talent kar malo pogrešal in skupaj se bova potrudila, da se bomo ob nedeljah imeli fino.«

Poleg nastopajočih in novega voditeljskega tandema bodo žirantske stolčke zasedli trije novi obrazi. Novi žiranti, ki bodo nastopajoče spodbujali s svojimi komentarji, navdušeno ploskali, iskreno jokali in z njimi delili koristne nasvete, so Helena Blagne, Ana Maria Mitič in Andrej Škufca.

Ana Maria Mitič, Andrej Škufca in Helena Blagne.
Ana Maria Mitič, Andrej Škufca in Helena Blagne. Foto: Urša Premik / POP TV

Kdo so sploh novi žirantje?

Diva slovenske glasbene scene Helena Blagne je največkrat imitirana glasbenica v zgodovini šova Znan obraz ima svoj glas. Glasbenica in umetnica je zgradila zavidanja vredno kariero s svojim izjemnim glasom, profesionalnim pristopom in nalezljivo karizmo, ki navdušuje občinstvo tako doma kot po svetu. Helenina delovna vnema nima meja, vselej odkriva vedno nove izzive, v katerih se z veseljem in entuziazmom preskuša. In prav njeni nasveti, obogateni s strastjo do petja, odrskega nastopa, bodo zagotovo v veliko oporo in pomoč nastopajočim šeste sezone, da iz nedelje v nedeljo presenečajo drug drugega, žirante in gledalke in gledalce.

Ana Maria Mitič zelo dobro ve, v kakšni koži so nastopajoči šeste sezone Znan obraz ima svoj glas, saj je bila tudi sama ena od imitatork, in sicer prve sezone priljubljenega šova. Kot pravi, ni pozabila adrenalina, ko si v dvigalu tik pred nastopom v živo, preden se pripravljaš, da daš vse od sebe. Slovenski voditeljici, improvizatorki, glasbenici, moderatorki, igralki, komičarki, lutkarki in novinarki se je s sodelovanjem v šovu Znan obraz ima svoj glas uresničila ena izmed večjih želja, saj bo lahko s svojimi nasveti in izkušnjami vlila še dodatno samozavest nastopajočim.

Andrej Škufca se na odrih šovov že zelo dobro znajde, kot glavni sodnik šova Zvezde plešejo so ga gledalke in gledalci spoznali v nekoliko bolj strogi, neizprosni luči. Pogumnim tekmovalcem je iz lastnih izkušenj znal svetovati, kako se gibati v prostoru in natančno pokomentiral vsak njihov korak. Glede na to, da v šovu Znan obraz ima svoj glas ni tekmovanja ali izpadanja, bo njegova vloga nekoliko omiljena, obenem pa bo slovenski plesalec, ki je dosegel že mnogo izjemnih uspehov na plesnih parketih, s svojimi dolgoletnimi izkušnjami znal usmerjati nastopajoče tudi glede tega, kako se ob petju gibati v prostoru in kako nadzorovati svoje telo.

Osmerica nastopajočih se bo prelevila v slovenske in tuje izvajalce.

Damjana Golavšek

Energični pevki, igralki, tekstopiski in vzgojiteljici predšolskih otrok sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas pomeni predvsem osebni izziv, saj bo tako lahko vse veščine, ki so ji blizu, od petja, igre do plesa, izrazila na odru. Pripravljena je na presenečenja, da morda skozi oddajo v sebi odkrije še kaj novega in tako tudi dokaže, da pooseblja zrelost, ženstvenost in igrivost. Damjana, ki je pred leti nastopila tudi na EMI, ima za seboj dolgoletno pevsko kariero in bo zagotovo v tej sezoni šovu dodala še prav posebno dimenzijo zrelosti in izkušenj ter tako oplemenitila dogajanje na znamenitem odru.

Damjana Golavšek
Damjana Golavšek Foto: Urša Premik / POP TV

Mario Pešič

Odlikujeta ga njegov značilen, barvit in zagnan karakter, ki izžareva prav razposajeno igrivost, in neizmerna zabavnost, s katero zna prepričati. Je poln raznolikih zgodb in idej, ki rade sežejo izven okvirjev. Tudi zato svoje anekdote pripoveduje zelo doživeto. Sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas zanj pomeni popolno predanost, saj je to eden izmed večjih življenjskih izzivov. Prizadeva si, da bo skozi svoje nastope navdihnil in spodbudil vse generacije, predvsem pa mlade, da naj opazujejo sebe, svojo okolico in sledijo svojemu srcu.

Mario Pešič
Mario Pešič Foto: Urša Premik / POP TV

Nastja Gabor

Učiteljica petja in nastopanja s svojo energijo, smehom in glasom razsvetli vsak prostor, nastopanje pa ima v krvi že od nekdaj. Sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas zanjo pomeni predvsem druženje in zabavo s sotekmovalkami in sotekmovalci, da bodo tako drug za drugega vsako nedeljo držali pesti. Mladi mamici glasba pomeni ogromno, saj ni dneva, ki bi ga preživela brez nje, tokrat pa ji bo izziv tudi, da se predstavi v različnih vlogah po svojih najboljših močeh.

Nastja Gabor
Nastja Gabor Foto: Urša Premik / POP TV

Matevž Derenda

Medijski tehnik, pevec in igralec na prihajajoče sodelovanje gleda predvsem kot na odlično priložnost in odskočno desko, da se predstavi širši publiki. Pri tem bo uporabil vse pretekle izkušnje, tudi te, ki si jih je nabral ob nastopu v šovu Slovenija ima talent. Od oddaje pričakuje veliko mero zabave in novega znanja, tudi zato, ker mu glasba v življenju predstavlja prav vse. Sin Nuše Derenda je že od nekdaj ob poslušanju glasbe pel in plesal. Najraje nastopa na velikih odrih, pred velikim številom ljudi, saj ga energija, ki jo oddaja publika, še dodatno navdihuje.

Matevž Derenda
Matevž Derenda Foto: Urša Premik / POP TV

Martina Majerle

Je najbolj znan spremljevalni vokal daleč naokrog, tako na slovenskih kot hrvaških televizijah. Sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas je zanjo velik kompliment in priznanje v njeni dolgoletni in uspešni karieri. Kot spremljevalna vokalistka je večinoma nastopala v ozadju, v tej oddaji pa ji bo izziv stati v ospredju in tako spoznati še mnoge talente, ki jih premore. Ob tem si Martina, ki je s skupino Quartissimo nastopila na Evroviziji leta 2009, prizadeva, da obudi svoje slovenske korenine in se tako prav v tem šovu nauči slovenščine ter še pobližje spozna Slovenijo, njeno kulturo in jezik. Glasba v njenem življenju predstavlja poslanstvo, prav posebno ljubezen, način izražanja, kreativnost in čustvenost. Zato si tudi življenja brez nje ne zna predstavljati.

Martina Majerle
Martina Majerle Foto: Urša Premik / POP TV

Adrijana Kamnik

Pevka in študentka Pravne Fakultete v Ljubljani na sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas gleda kot na enega večjih izzivov v njenem življenju. Najbolj razburljivo se ji zdi, da bo lahko svoj najljubši hobi pretvorila v resno in odgovorno nalogo. Od oddaje pričakuje obilico čustev, vznemirljive napetosti, ki bo vse nastopajoče navdajala s potrebnim adrenalinom, predvsem pa, da bo oddaja napolnjena z adrenalinom in zabavo. Prav tako Adrijana to vidi kot priložnost, da znova lahko zaplava v pevske vode in se tako posveti ustvarjanju glasbe in izdaji še kakšne pesmi. Blizu ji je to, da ustvarja in poje, tako doma kot tudi na nastopih, saj ji je energija ljudi prav tako pomembna.

Adrijana Kamnik
Adrijana Kamnik Foto: Urša Premik / POP TV

BQL – Rok in Anej Piletič

Brata BQL bosta v prihajajoči sezoni predstavljala eno izmed novosti oddaje Znan obraz ima svoj glas, saj bosta nastopila kot en tekmovalec, torej bosta dva v enem. Zabavna Korošca sta v nastopanju na odru praktično že zelo domača, v oddajo Znan obraz ima svoj glas pa bosta vnesla skupno bratsko energijo in se tako soočila s prenekaterim nedeljskim izzivom. Anej v sodelovanju v oddaji predvsem vidi priložnost, da ga spoznamo v nekoliko drugačni, bolj osebni luči, medtem ko se Rok veseli novih izkušenj in poznanstev. Sporočilo, ki ga oba prenašata gledalkam in gledalcem, je, da se je marsikdaj v življenju treba povsem prepustiti in iti iz cone udobja, da je življenje lahko še lepše in bolj izpolnjeno.

BQL
Dvojec BQL – Rok in Anej Piletič Foto: Urša Premik / POP TV
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
2
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button