ZABAVNO & DRUŽABNO

BQL razbila ‘prekletstvo’ drugega mesta

Zmagovalca šova Znan obraz ima svoj glas

Brata Rok in Anej Piletič, ki sta združena pod imenom BQL, sta osvojila najbolj gledani šov letošnje pomladi Znan obraz ima svoj glas. Iz nedelje v nedeljo sta navduševala s preobrazbami v vse zvrsti (izjemno odmevna je bila tudi tista preobrazba, ko sta postala evrovizijski Duo Platin), na koncu pa sta se uvrstila med tri superfinaliste in veliki finale okronala s prepričljivo zmago. Fanta sta si namreč v zmagovalni preobrazbi v Ansambel Bratov Avsenik (Slovenija, od kod lepote tvoje) prislužila največ točk občinstva.

BQL sta med drugim znana tudi po tem, da sta bila na EMI 2017 in še na EMI 2018 obakrat druga. Na EMI 2022 pa sta osvojila tretje mesto.

“Noro! Po več kot petih letih sva končno razbila ‘prekletstvo’ drugega mesta. (smeh) Znan obraz ima svoj glas je bila za naju nepozabna avantura. Ekipa, ki ustvarja to oddajo, je neverjetna. Tako midva, kot vsi tekmovalci, smo imeli veliko čast, da smo lahko ustvarjali izjemne preobrazbe. Zmagati po vseh tednih truda, vaj, učenja pesmi, je nepopisno. Najbolj pa sem vesel, da sva zmago dočakala tudi z novo uspešnico, ki jo po zmagi pošiljava med ljudi. Raketa je pesem, ki sva jo ‘hranila’, da z njo najaviva poletje in zaključiva prekrasno obdobje, ki je za nama,” je zmago komentiral Rok Piletič.

BQL
Preobrazba v Avsenike je BQL prinesla zmago. Foto: POP TV

Nova skladba Raketa

Po velikih uspehih skladb Lučke, Na frišno, Budala in Ulala brata Piletič nadaljujeta svoj pohod na zabave, fešte in druge odre v skladbi in spotu, ki predstavlja njiju točno taka, kot so jih gledalci spoznali in vzljubili skozi vse nedelje zadnjih treh mesecev. Sproščena, šaljiva, navihana in skromna fanta, ki znata poskrbeti za dobro voljo, smeh, sprejeti šalo nase, hkrati pa glasbeno navdušiti v vseh žanrih.

“Z Rokom sva se vsako nedeljo na odru počutila kot doma. Sproščeno, veselo, motivirano. Komaj čakava, da lahko poleti najodmevnejše preobrazbe zapojeva tudi na koncertih, ki prihajajo. Za konec šova sva hranila tudi novo pesem Raketa, ki najavlja turnejo zabav, fešt in drugih dogodkov, ki naju čakajo. Z najinim bandom Budale, ki sva ga poimenovala po najini uspešnici, smo že minuli vikend začeli poletno turnejo. Poletje bo noro!” pa je vse skupaj opisal Anej.

Zmagoslavje za BQL. Foto: POP TV

Ob izidu pesmi se oba šaljivo strinjata, “da so edine ‘rakete’, ki bi v današnjem času smele biti prisotne, tiste na dveh nogah!”

Roka in Aneja čaka kaj kmalu prav poseben butični dogodek, koncert v Zgornjih Gameljnah v Ruski dači: Ko BQL obraz dobi nov glas. Intimen butični koncert, kjer bosta BQL izvedla najbolj odmevne pesmi in imitacije letošnje sezone. V četrtek, 16. junija v Ruski Dači v Zgornjih Gameljnah, bosta gosta dogodka tudi Adrijana Kamnik in Mario Pešić, ostala dva izjemna superfinalista šova Znan obraz ima svoj glas.

BQL
BQL sta na koncu nazdravila na skupen uspeh. (Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!) Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
3
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button