ZABAVNO & DRUŽABNO

Duo Platin: Škoda je le, da so žirantje imeli spet toliko negativnega za povedat’ o originalu

Znan obraz ima svoj glas odmeva

V nedeljo, 3. aprila je v šovu Znan obraz ima svoj glas še kako odmeva imitacja dua BQL, ki sta imitirala evrovizijski duo Platin, ki nas je leta 2004 s pesmijo Stay Forever zastopal na Pesmi Evrovizije v Istanbulu. Anej in Rok (mimogrede, Anej je bil Simon, Rok pa Diana) sta bila na koncu tako prepričljiva, da sta zasluženo osvojila oddajo, njun nastop pa je po družbenih omrežjih v hipu postal viralen. Še več, mnogi so zapisali, da je bil ta ‘evrovizijski’ nastop boljši kot original. Podobne besede pa smo lahko slišali tudi od žirije, kar je prišlo na uho tudi Simoni in Diani, ki sta se v Turčiji takrat poročila.

BQL
‘Simon’ je v oddaji Znan obraz ima svoj glas zaprosil ‘Diano’. Foto: Mediaspeed / POP TV
BQL
BQL kot duo Platin v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Foto: Mediaspeed / POP TV

Duo Platin o dvojcu BQL

Ker je vse skupaj še kako povezano z Evrovizijo – mimogrede, v šovu tudi točke pretvarjajo v evrovizijske, s tem da, kot kaže, ne vedo, da v svetu Evrovizije devetica ne obstaja – smo se obrnili na naš originalni evrovizijski dvojec, ter ju povprašali, kako bi komentirala nastop BQL in seveda takšne in drugačne komentarje.

BQL
BQL sta kot duo Platin poskrbela za odmeven nastop. Foto: Mediaspeed / POP TV
BQL
BQL v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Foto: Mediaspeed / POP TV

Zelo dober nastop

“Nastop bratov Piletič je bil zelo dober, seveda tudi smešen in neskončno zabaven, kar je tudi namen te oddaje. Sta se verjetno kar namatrala, saj sva se takrat tudi midva. (smeh) Škoda je le, da so žirantje imeli spet toliko negativnega za povedat’ o originalu, da so skoraj pozabili pohvaliti imitacijo. Sram jih je sigurno lahko za mnogokaj bolj pomembnega v življenju, kar jim je šlo po zlu, kot za naju, a ne?” je strnila evrovizijska Diana, ki je ob tem dodala, da je potrebno do 120 celovečernih nastopov na leto najprej dobiti, potem pa še izvesti in izdržati. “Midva jih, že zadnjih 23 let in še jih bova, ker sva fit. Medijski ‘sonček’ pa še naprej v veliki meri prepuščava tem, ki ‘pravega’ nimajo dovolj,” je bila na koncu kritična Diana iz Dua Platin.

Duo Platin
Simon in Diana sta se leta 2004 poročila na Evroviziji. Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button