ZABAVNO & DRUŽABNO

Kaj ‘frišnega’ predstavlja BQL?

Kljub trenutnim razmeram BQL v letošnjem letu napovedujeta izid albuma. Prihajajoči album bo zajemal tako njune uspešnice, ki jih dobro poznamo kot najbolj predvajanje radijske hite, kot tudi nove skladbe, ki jih bosta predstavila v letošnjem letu. S pesmijo Na frišno BQL tako predstavljata za odtenek drugačno podobo tandema.

Glasbeno in vizualno osvežena BQL s pozitivno energijo, pridihom zabave in zgodbo o novi in sveži ljubezni napovedujeta napad na nekoliko bolj žurersko območje. Z novimi skladbami pa načrtujeta tudi nove izzive, pri katerih se jima bodo lahko pridružili glasbeni navdušenci, ki obožujejo petje in njuno glasbo.

Verjamemo, da bo nova pesem Roka in Aneja ‘Na frišno’, tako kot njene predhodnice, prinesla veliko pozitive na radijske valove in pred televizijske sprejemnike.

BQL sta namreč ambasadorja akcije Čas da zablestiš, ki mladim omogoča sodelovanje v enem od njunih glasbenih projektov v prihajajočih mesecih. Čas da zablestiš omogoča pevcem, ki si želijo sodelovati z njima, da se s posnetkom svojega petja prijavijo in z malo sreče zapojejo z njima v eni od njunih prihodnjih pesmi.

V zgodbi ne manjka znanih obrazov in glasbenih kolegov. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X