ZABAVNO & DRUŽABNO

Manca Špik proslavila izid tretjega album z veliko zabavo

Le enkrat se živi

Pozno v noč se je zavleklo praznovanje po Mančinem ekskluzivnem koncertu, na katerem je skupaj s prijatelji in številnimi glasbeniki proslavila izid njene nove plošče. Album nosi naslov zadnjega singla Le enkrat se živi in ga tvori ducat starih in novih pesmi, združenih v “zgodbo o prijateljstvu in ljubezni do življenja”, kot ga opisuje Manca sama.

Odmevni dueti

Manca je brez dvoma rekorderka med slovenskimi glasbeniki v številu izdanih duetov. Točno polovico njenega novega albuma namreč tvorijo prav sodelovanja z zvenečimi imeni slovenske zabavne glasbe. Dejan Vunjak, Isaac Palma, Poskočni, Erosi, Gadi in Rok Piletič so bile očitno prave kombinacije za izjemen uspeh njenih duetov, ki samo na spletnih video platformah dosegajo skupno prek 20 milijonov ogledov. Prav vsi sodelujoči pa so se ji na ta njen večer pridružili na odru in izbrancem pričarali nostalgično in z energijo nabito vzdušje.

Dejan Vunjak in Manca Špik
Dejan Vunjak in Manca Špik Foto: Marko Delbello Ocepek
Manca Špik in Rok Piletič
Manca Špik in Rok Piletič Foto: Marko Delbello Ocepek
Manca Špik in Isaac Palma
Manca Špik in Isaac Palma Foto: Marko Delbello Ocepek
Manca Špik in Gadi
Manca Špik in Gadi Foto: Marko Delbello Ocepek
Manca Špik
Manca Špik v družbi Raayja in Marjetke. Foto: Marko Delbello Ocepek

Album je na dogodku tako prejela le peščica, vsem drugim pa bo nanj potrebno počakati do začetka junija, ko Manca pričenja s svojo obsežno koncertno turnejo, ki bo trajala vse do septembra.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Twitter
Back to top button