ZABAVNO & DRUŽABNO

Pesem Zate vse nadaljuje BQL pot v novi smeri

Nova formacija in nova glasba

BQL Rok & Budale so nazaj … Po lanski odmevni ‘denarnici’ tako predstavljajo svežo glasbeno pot. Sestava se je preoblikovala, z Rokom na čelu kot karizmatičnim frontmanom in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem. Skupaj predstavljata BQL kot tandem, ki prinaša novo svežino v dinamiki njunega ustvarjanja.

Skladba Zate

Pesem Zate vse je izraz njihovega skupnega truda, pri čemer je Rok prvič stopil v vlogo besedilopisca in prevzel frontmena na odrih. Skupaj z Raayem in Anejem so ustvarili melodijo, ki v kombinaciji z barvitim videospotom že navdušuje, saj je med najbolj priljubljenimi videi na youtube. Gre za nadaljevanje zvoka BQL, ki bo zagotovo našel mesto na zabavah in koncertih.

BQL
Rok in Anej Piletič ob lanski ‘denarnici’. Foto: Neo Visuals

Rok o pisanju besedil

“Prvič sem prevzel vlogo tekostpisca in frontmana ter pri tem odkril, da je ustvarjanje besedil (in tudi soustvarjanje glasbe) res prava čarovnija! Pesem Zate vse je za nas posebna, ker nadaljuje BQL pot v novi smeri in posebno je tudi, da sem pripravljen prevzeti krmo v ospredju, Anej pa je seveda nepogrešljiv del BQL ustvarjalnega dela. Tudi v spotu sem odru sem začutil energijo občinstva, kot da bi bil na vrhu sveta – čeprav je bil DeLorean tisti, ki mi je pomagal v preteklost in nazaj!” je svoje misli strnil Rok Piletič, ki je dodal, da so za pesem izdali tudi videozgodbo.

Znameniti filmski avto

Videospot za pesem Zate vse pa ponuja prav posebno presenečenje. Originalni DeLorean avtomobil iz filma Back to the Future (Vrnitev v prihodnost) se pojavlja v spotu, kar daje videospotu pridih čarobnosti in nostalgične pustolovščine. Videoprodukcija Neo Visaulas, ki je zaslužna za videopodobo vseh uspešnic BQL do zdaj, vse od Na frišno, Ula-la, Lučke, Budala, Vroče in druge, je tudi tokrat poskrbela, da je pesem Zate vse dobila prepoznavno videopodobo.

BQL Rok Piletič
Tu je nova glasbena zgodba. Foto: NeoVisuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button