PROMOCIJA

Čewapi navdušujejo s premium balkansko kuhinjo

Po novem tudi v Cityparku

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ste ljubitelji dobre balkanske hrane in se vedno radi razvajate s pristnimi čevapčiči in kajmakom? Potem vas bo naslednja novica razveselila. V našem največjem nakupovalnem središču Citypark je bogato gostinsko ponudbo dopolnila restavracija Čewapi. Navdušujejo s premium balkansko kuhinjo od glavnih jedi, pa vse do sladic, omak in dodatkov ter hišnih vin.

Čewapi
Nova restavracija Čewapi s premium balkansko kuhinjo v Cityparku. Foto: Robert Krumpak

Del verige restavracij Walter

Čewapi so del verige restavracij Walter, kjer ima vsaka restavracija svojo zgodbo, a vendar vse po slogu izhajajo iz iste zamisli. Vsak koncept in različne arhitekturne tipe restavracij Walter prilagodijo tako, da gostom zagotovijo novo, vendar podobno izkušnjo in doživetje. Vedno pričarajo vtis domačega vzdušja in sodobnega ambienta. Obljubljajo avtentičen okus Balkana in prave specialitete z žara. Uporabljajo samo 100 % telečje meso vrhunske kakovosti, ki skupaj z izbrano kombinacijo začimb poskrbi za popolno ravnovesje mehkobe in okusa.

Čewapi
Navdušujejo s premium balkansko kuhinjo. Foto: Robert Krumpak

Po odličnem kosilu pa se lahko sprehodite še po nakupovalnih ulicah Cityparka in uživate v čarobnem vzdušju. Že 18. novembra bodo namreč v Cityparku prižgali notranjo praznično okrasitev, ki bo nakupovalno središče odela v pravljico.

Čewapi
Čewapi so del verige restavracij Walter, kjer ima vsaka svojo zgodbo. Foto: Robert Krumpak
Back to top button