ZABAVNO & DRUŽABNO

Ulala! Anej Piletič iz BQL razkriva, kako se je začela njegova ljubezen

Lupčka mu je dala in začelo se je … ne, ni bil ‘budala’ … in jo je zaprosil … Tako bi lahko opisali zgodbo, ki bo še ta mesec okronana z veliko poroko. Seveda govorimo o Aneju Piletiču iz dvojca BQL, ki tokrat skozi zanimivo videzgodbo in skozi pesem Ulala prikaže, kako se je rodila ljubezen s srčno izbrano Izo.

BQL
Nasmejana druščina v videzgodbi. Foto: Neo Visuals

Ulala

Glasbeni dvojec BQL, ki je pred leti nastopil tudi na Emi predstavlja še eno uspešnico, ki sliši na ime Ulala, ki je nastala izpod peresa mojstra hitov, Raayja. Tik pred največjo življenjsko prelomnico Aneja Piletiča iz BQL tako že prihaja pesem, ki ponuja veliko odgovorov na vprašanje, kako se je sploh začela ta mladostniška ljubezen, ki bo konec avgusta okronana s poroko, saj se Anej in lepa Iza poročita.

Seveda je vse skupaj vezano na pesem Budala, ko je Anej delil svojo zaroko, tokrat pa v Ulala razkriva v zabavnem in atraktivnem videu, kako se je njuna zgodba začela. Rok in Anej sta brata in na tak način sta v tem singlu delila del svojega življenja, prvič pa sta se v glasbenem videu skupaj pokazala skoraj mladoporočenca – Anej in Iza!

BQL
Anej (levo) bo kmalu dahnil usodni da. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
6
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button