EVROVIZIJA

Zmagovalec Evrovizije 2019, Duncan Laurence, razkril podrobnosti poroke

Mladeniča sta se zaročila leta 2020

Glasbenik Duncan Laurence, ki je v Tel Avivu leta 2019 za Nizozemsko osvojil evrovizijsko lovoriko, bo, kot poroča nizozemski medij shownieuws.nl, prihodnje leto dahnil usodni da. Evrovizijski zmagovalec, ki te dni predstavlja nov singel Electric Life, je namreč razkril nekaj več podrobnosti sanjske poroke, ki pa bo zaprta očem javnosti. 28-letni pevec, ki skrbno loči zasebno življenje od javnega, je dejal, da se bo vse skupaj zgodilo nekje na Švedskem, in sicer prihodnje leto.

Duncan Laurence
Duncan Laurence na Evroviziji leta 2019. Foto: Alesh Maatko

Duncan Laurance v novi skladbi Electric Life poje o ljubečem in hvaležnem občutku do ljubljenih, ki so nas zapustili.Je pozitivna pesem, ki nas pelje od žalosti do upanja. Takšno poglabljanje v spomine je verjetno najbližje kratkemu obisku nebes in biti tam z vsemi tistimi, ki smo jih izgubili.”

Zaroka leta 2020

Spomnimo. Duncan Laurence in Jordan Garfield sta svojo zvezo javno okronala maja leta 2020. Jordan je evrovizijskega zmagovalca spoznal v Los Angelesu, kjer je imel med drugim Duncan promocijske aktivnosti. Takrat je dejal, da se bo poročil s prijaznim, bistrim, pristnim, nadarjenim in čednim moškim. “Poleg tega pa se bom poročil še z najboljšim prijateljem,” je takrat na družbenem omrežju zapisal mladi ameriški glasbeni ustvarjalec. Duncanov srčni izbranec namreč sicer prihaja iz Amerike, a kot glasbenik ustvarja in živi v Stockholmu, zato je tudi poroka prihodnje leto predvidena nekje na Švedskem.

Duncan Laurance in Jordan Garfield
Duncan in Jordan sta se zaročila leta 2020. Foto: Instagram Jordan Garfield
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Izvor
Shownieuws.nl
Twitter
Back to top button