ZABAVNO & DRUŽABNO

Sta Zala in Gašper res končala glasbeno in zasebno pot?

Panika zaradi neobjav

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta nam v Tel Avivu pripela evrovizijski finale ter na koncu osvojila 15. mesto, sta na družbenih omrežjih precej aktivna. No, vsaj bila sta do 7. julija 2022, ko sta delila objavo. Zatem pa bi lahko rekli, kot da ju je ‘uzela magla’.

In glede nato, da se po tem datumu nista oglasila ne skozi poletje in ne skozi jesen so oboževalci postali kaj hitro sumničevi ter se ob njunem molku spraševali, če se ni slučajno njuna tako glasbeno kot zasebna pot končala?!

Zala Kralj Gašper Šantl
Najina glasba vam je vedno na voljo, pravita Zala in Gašper. Foto: Alesh Maatko

Le odpočila sta se od vsega

No, ker se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha, sta tudi naša simpatična glasbenika te dni z novo objavo na družbenih omrežjih pomirila prav vse, predvsem pa njune oboževalce. “Hej vsi. Sva živa in zdrava (in še vedno zaljubljena, ne skrbite). V zadnjem obdobju nisva čutila naklonjenosti do družbenih omrežij, zato sva se odločila, da se malo odpočijeva od vsega ter da preprosto uživava drug z drugim, s prijatelji in z družino. Hvala za vašo skrb in za vsa vaša lepa sporočila,” sta zapisala Zala in Gašper, ki sta na koncu obljubila, da se bosta znova oglasila, ko bosta imela kaj za povedati ali pokazati. In še kako prav imata, saj smo v zadnjem obdobju prav vsi vse preveč odvisni od družbenih omrežij ter od takšnih in drugačnih objav, kajne?!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
1
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button