ZABAVNO & DRUŽABNO

Manu iskreno o evrovizijskem nastopu

Spomin na Švedsko in Stockholm 2016

Vsi evrovizijski navdušenci se še kako spomnimo leta 2016, ko nas je v Stockholmu – kjer je nato živela nekaj let – zastopala ManuElla, ki se danes predstavlja pod umetniškim imenom Manu. Glasbenica, ki je tik pred izdajo novega albuma, je bila v soboto – v Sobotnem popoldnevu na TV Slovenija – gostja Lorelle Flego in Ane Tavčar.

Stockholm 2016

Skozi res prijeten in sproščen pogovor (celoten pogovor si lahko ogledate tukaj) se je Manu med drugim dotaknila življenja, ki se ji je korenito spremenilo, svoje aktualne glasbene poti, albuma, ki bo vsak hip zunaj, ne nazadnje pa se ni mogla izogniti evrovizijskim spominom. No, Manu nam je sicer že avgusta leta 2019 zaupala, da bi danes na evrovizijskem odru naredila marsikaj drugače, “predvsem bi svojo energijo usmerila vase in svoj nastop, spremenila obleko in odrski nastop, za drugo pa bi poiskala ustrezno ekipo, ki bi s srcem in znanjem delala za nas”.

Manu Hvala
Manu bo v naslednjih dneh izdala nov album. Foto: Alesh Maatko

Želela je ugajati

Kaj pa je o evrovizijskih spominih povedala v oddaji Sobotno popoldne? “Sigurno bi bila povsem drugačna. Vsekakor pa brez tiste izkušnje danes ne bi bila to, kar sem. Tam je bilo skoraj da vsega preveč, toda ker ljubim to kar počnem … se pravi, ta oder sem si želela že od majhnega, odkar sem bila tri leta stara … in ko to doživiš, dobiš največ preizkušenj in lekcij, ker ti je to tako ljubo. Želela sem vse narediti vse perfektno, želela sem se prilagoditi in pokazati vse to, kar sem. Ampak na ta način, ne pokažeš to kar si, ker ne doživiš trenutka. Če bi šla še enkrat, bi doživela ta trenutek. S pol manj skrbmi! S temi izkušnjami bi se danes vse lepo zložilo, tako kot bi se moralo. Ko smo v lepih vibracijah in v svoji energiji, se vse lepo zloži,” je med drugim povedala Manu, ki bo še v tem letu (končno) izdala nov album, ki odraža glasbenico in njeno življenje.

Nepozabno doživetje

Spomnimo. Manu je pred Evrovizijo leta 2005 nastopila v oddaji Bitka talentov (Spet doma), leta 2010 je bila izbrana med 100 najboljših talentov Nemčije v oddaji Das Supertalent, nastopila pa je tudi v polfinalu šova Misija Evrovizija 2012. Na Slovenski popevki 2013 je osvojila peto mesto, tri leta kasneje pa je osvojila Emo 2016. Za konec pa še video spomin na leto 2016, ko je ManuElla s skladbo Blue and Red v drugem predizboru zasedla 14. mesto.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button