ZABAVNO & DRUŽABNO

To so oblike oblakov, kot jih vidita Zala in Gašper

V novi pesmi opazujeta oblake

Naša nekdanja evrovizijska predstavnika Zala in Gašper predstavljata že drugi singel z njunega težko pričakovanega albuma Love letter – albuma, sestavljenega iz pisem v obliki pesmi. Nova pesem nosi naslov Oblike oblakov, po zvoku kot tudi po sporočilu pa ostaja zvesta zaščitnim elementom mladega dua. Glasbenika o njej nista želela izdati preveč, saj besedilo govori samo zase, znova pa omogoča, da v njem vsakdo najde svojo najljubšo interpretacijo in se prepusti, da ga glasba odpelje v drug svet.

Zala in Gašper sta o pesmi Oblike oblakov le dejala, da sta “izklopila vse naprave, ugasnila luči in šla opazovat oblake.”

Pesem stopnjuje pričakovanje do izida novega albuma Love letter, ki bo na voljo tik pred letošnjo Evrovizijo, torej od 6. maja dalje. Na njem bomo poleg nove pesmi in že objavljenega singla Love letter slišali tudi že predhodno predstavljeni pesmi Origami in Xoxo, prinaša pa še kup glasbenih poslastic in presenečenj, ki jih bosta zalagasper, kakor se predstavljat, razkrila v prihajajočih mesecih.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button