EMA 2019TEL AVIV 2019

Intimno slovo Zale in Gašperja

Zala Kralj in Gašper Šantl sta se v ljubljanskem Klubu K4 svojim navijačem na sebi lasten način zahvalila za dosedanjo podporo in se poslovila od njih pred odhodom v Tel Aviv, kjer bosta Slovenijo zastopala na letošnji Evroviziji. Najprej bosta nastopila na prvem predizboru, 14. maja, če jima bo sreča naklonjena pa ju vidimo še v velikem finalu.

Ekskluzivni intervju pred odhodom

Kako zelo se je Zali in Gašperju spremenilo življenje po zmagi na Emi,
kako oba gledata na to največje glasbeno tekmovanje, kakšna so
pričakovanja ter kaj vse počneta v privatnem življenju, pa v posebnem
video intervjuju, ki smo ga posneli nekaj dni pred koncertom in ki si ga lahko v celoti preberete tukaj.

Intima je beseda, ki najbolje opiše delo in opus ta hip enega najbolj vročih domačih glasbenih duetov. Takšna smo spoznali v pesmih Baloni, Valovi, S teboi … in takšna Zala in Gašper ostajata tudi po vse prej kot pričakovani zmagi na letošnji Emi s pesmijo Sebi. A takšna sta. Na Emo sta šla, ker sta si to želela. In se je zgodilo. In nič drugače ni bilo z izbiro prizorišča sinočnjega koncerta. Nastop v Klubu K4 je bil njuna želja. In vsi vpleteni so se potrudili, da se je izpolnila. Intimno prizorišče, eden njunih najdaljših in najbolj čustvenih nastopov doslej in čudoviti vizuali, v katere je njuno povezovanje z občinstvom oblekel VJ-mojster Mesec.

Od oboževalcev sta se poslovila v legendarni Štirki.Foto: Bernarda Conič za Klub K4

Zala in Gašper potujeta v Izrael 3. maja, saj ju 4. maja čaka prva vaju, 8. maja pa še druga. Za naš dvojec bomo navijali v prvem predizboru, 14. maja.

In ravno pravi čas, saj se je koncert zgodil tik pred Festivalom 30K4, s katerim Klub K4 slavi 30-letnico podtalnih ustvarjalnih energij, tudi s takimi projekti pa vedno znova dokazuje, da ga ne gre postavljati le v kalup generatorja, inkubatorja ter kuratorja elektronske in urbane kulture.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button