TEL AVIV 2019

ESC 2019: Kaj pravijo stavnice? Nizozemska prva, Slovenija trinajsta

Štirinajst dni je naokrog od našega zadnjega preleta pribljubljenih stavnic, na katerih še vedno kraljuje Nizozemska, ki letos stavi na 25-letnega Duncana Laurenceja (Arcade). Na drugem mestu je Rusija (Sergey Lazarev – Scream), tretje mesto pa je prevzela Švica (Luca Hänni – She Got Me), ki je izpodrinila Švedsko, ki jo zastopa John Lundvik …

In kje je Slovenija? Naša predstavnika Zala Kralj & Gašper Šantl sta zaenkrat, če pogledamo stavnice za vse sodelujoče države, še vedno na odličnem 13. mestu, tako kot sta bila pred štirinajstimi dnevi, čeprav sta pretekli teden eno mesto izgubila, a sta ga znova pridobila. So se pa v tem času odprle še stavnice za prvi in drugi predizbor, in sicer katere države se bodo uvrstile v finale.

Prvi predizbor

Če pogledamo prvi predizbor (14. maj 2019), kjer nastopa Slovenija, naj bi se po napovedih v finale uvrstile: Ciper, Srbija, Belgija, Grčija, Slovenija, Islandija, Češka, Portugalska, Madžarska in Estonija.

Drugi predizbor

Kaj pa drugi predizbor (16. maj 2019)? Stavnice napoveduje finale Rusiji, Švedski, Nizozemski, Švici, Malti, Azerbajdžanu, Norveški, Danski, Armeniji in Litvi.

Na stavnicah še vedno kraljuje Nizozemska, Slovenija je trinajsta. Foto: eurovisionworld.com
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button