EMA

Gašper spregovoril o težki življenjski izkušnji, ki pa ima srečen konec

Gašper Šantl in Zala Kralj sta nas v Tel Avivu leta še kako dobro zastopala, saj sta nam znova pripela finale. A pot do tega trenutka vsaj za Gašperja ni bila tako enostavna kot se zdi na prvi pogled, sploh srednješolska leta so bila, prava nočna mora. Gašper Šantl je tako na facebook profilu Zala & Gašper delil zapisal, ki je mnoge ganil do solz.

Zala in GašperFoto: Alesh Maatko

Nekateri morda še ne veste, da sem si vedno želel delat glasbo, kitare in produkcije pa se učim od 11 leta naprej vsak dan. Z željo, da najdem delo v glasbenem studiju, sem na zadnji srednješolski dan zapustil dom in se s kolesom odpravil iskat službo v tujino (namreč v Sloveniji me noben ni vzel za vajenca). Skoraj tri mesece sem tako pisal maile raznim studijem, vmes pa sem živel iz nahrbtnika, brez brisače ali zobne paste. kmalu sem dobil odgovor iz prage in moje iskanje se je končalo tako, da sem se vselil v prago, kjer so me v Faust Records vzeli za svojega. Takrat sem se naučil kako je vsakodnevno delati na glasbenih projektih in kaj to pomeni za moje življenje. bilo je vse kar sem si želel, ker pa se mi je zdelo, da sem se ujel v lastne sanje, sem se počutil vedno bolj utesnjeno da bi našel samega sebe, sem pustil vse za sabo. s kolesom sem se iz Slovenije odpravil do Nemčije, Nizozemske, Portugalske in vse vmes. Bilo je res fantastično. polno vseh možnih čustev, težavnih situacij in prelepe narave. Na poti sva z zalo napisala pesem valovi in nikoli si nisem mislil, kam vse me bo to vodilo. Res sem vesel, da me je,” je vse skupaj pogumno strnil Gašper Šantl.

Zala Kralj in Gašper Šantl tako danes skupaj živita svoje sanje, del ljubezni pa bosta pokazala tudi na valentinovo, ki bo zunaj njun novi album, vmes pa sledi še kakšno presenečenje.

Gašper Šantl in Zala Kralj sta našlo skupno pot.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button