ZABAVNO & DRUŽABNO

BQL in Polhaholiki v en glas: Gremo na Lučke!

Uspešnico je ustvaril Raay

Na frišno, Budala, Ulala, Sobica, Povej, povej ter Sekirca v med so uspešnice, ki so jih v zadnjem letu in pol na eni strani BQL in na drugi strani Polkaholiki v zadnjih dveh letih lansirali med poslušalce, skupaj na vseh skladbah pa zbrali več kot 15 milijonov ogledov. Tokrat so se oboji povezali in združili glasbene moči v bodoči uspešnici Lučke.

Polkaholiki so v zadnjih mesecih medije in splet preplavili predvsem z njihovim uspešnim nastopom na hrvaških talentih, kjer so poželi val navdušenja in stoječe ovacije. Do pred kratkim pa so čakali še na eno veliko novico! Uspelo jim je priti tudi na veliki oder v polfinaler hrvaških talentov, ki bo že to nedeljo. Najlepše pa je proslaviti tak uspeh z novo glasbeno uspešnico.

Posebej za snemanje videospota so v praznično okrasenem Kranju že pred uradnim prižigom prižgali lučke. Tik pred izidom pa so Polkaholiki sporočili najboljšo popotnico lučkam, in sicer so se prebili do polfinala na hrvaških talentih oziroma v šovu Supertalent.

Skupaj z glasbenima prijateljema BQL so poskrbeli, da se bo decembra tako ali drugače zibalo, pelo in plesalo. Nova pesem in videospot Lučke  sta tu! “Ob naših Lučkah je dovoljena dobra volja, zabava, dobra družba in pozitiva, ki združuje!” so ob izidu videa skladni oboji.

Ob naših Lučkah je dovoljena dobra volja, pravijo glasbeniki. Alesh Maatko / Evrovizija.com

Poskočna romantika

“Šaljiva, pozitivna, taka, ki gre hitro v uho in taka, ki jo boste do zadnjega refrena že znali na pamet! Ni pa se mi še zgodilo, da sem imel priložnost prazničnega vzdušja doživeti že pred pričetkom veselega decembra. V gorenjski prestolnici, v Kranju, smo imeli možnost okusiti ta čar in ‘prižgati’ lučke in del Kranja še pred prižigom,” je Rok iz BQL pospremil novo pesem in video. Anej pa je dodal: “To so moji prvi prazniki, ko uradno nisem več samski in jih preživljam kot srečno poročen moški. (smeh) Kot da letos že ni bilo dovolj romantike pri meni, sva z Rokom skupaj s Polkaholiki poskrbela še za finale letošnjega leta, prežetega z romantiko. Gremo na Lučke!”

Usmerjeni v priprave

“Polkaholiki smo zadnje čase večino svojega časa usmerjali pripravam na nastop na velikem odru hrvaških talentov. To, da se imamo to nedeljo možnost predstaviti v sklopu desetih polfinalistov, je noro. Za nas je to že velika zmaga in se veselimo tega! To, da tik pred tem lahko poslušalcem predstavimo še novo uspešnico Lulke, pa je najboljša popotnica za veseli december,” so za konec povedali Polkaholiki.

BQL in Polkaholiki so združili moči. Alesh Maatko / Evrovizija.com
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button