ZABAVNO & DRUŽABNO

Marjetka Vovk iskreno o življenjski prelomnici

Maraaya z novo pesmijo

Marjetka Vovk in Raay, ki ju poznamo skupaj kot evrovizijski dvojec Maraaya tik pred koncem leta predstavlja novo skladbo Zdaj pa greš. Gre za pesem, ki govori o življenjski prelomnici vsakega starša, ko otroci odrastejo in zapustijo domače gnezdo ter gredo sanjam in življenju naproti

Ganljiva videozgodba

Ganljiv video in besedilo opisujeta občutke mame, ki se sooča s svojimi občutki v tej novi življenjski situaciji. Razmišlja, kako hitro je minil čas, kako hitro je otrok odrasel in kako bo treba spet življenje postaviti v nove tirnice. Na eni strani ponos, na drugi pa grenak priokus, saj zanjo prihaja novo življenjsko obdobje. 

Marjetka Vovk, Maraaya
Ta pesem je za nas starše, pravi Marjetka Vovk. Foto: Neo Visuals

“Ko pomisliva nekaj let naprej se nama zdi,  da najtežja stvar starševstva šele prihaja. Že sedaj se nama ob misli, da bosta nekoč sinova ‘odletela iz gnezda’ utrnejo solze. A to je življenje! Toliko novih situacij, čez kaj vse nas pelje … ampak je lepo! Tole sva napisala za njiju! Da bosta vedno vedela, da sta največ v najinem svetu. Tale je za nas starše!” je ob izidu pesmi nagovorila njune poslušalce Marjetka Vovk, ki jo sicer to jesen in zimo spremljamo v šovu Slovenija ima talent.

Da je zgodba še bolj pristna sta v videospotu  zaigrala mama in sin, ki sta to tudi v resničnem življenju. Priznana slovenska igralka Nina Ivanič in njen sin Luka Rep sta prvič nastopila skupaj.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X