TORINO 2022

Imamo prvo pesem za Torino; prihaja iz Bolgarije

Intelligent Music Project (Intention)

Bolgarska nacionalna televizija BNT je konec novembra sporočila, da na Eurovision Song Contest 2022 pošiljajo rockerje, in sicer skupino Intelligent Music Project, ki se bo predstavila s pesmijo Intention. Takrat pa (še) niso predstavili najpomembnejše zadeve, torej pesmi, s katero si bodo poskušali pripeti kar se da dobro uvrstitev.

Intelligent Music Project sestavljajo Stoyan Yankulov, Ronnie Romero, Bisser Ivanov, Slavin Slavčev, Ivo Stefanov in Dimiter Sirakov.

No, nacionalna televizija BNT je vendarle naredila korak naprej in predstavila še težko pričakovano skladbo Intention. Pri izvedbi bo na Eurovision Song Contest 2022 sodeloval tudi Ronnie Romero, ki je član številnih zasedb, med drugim tudi Lords of Black in Rainbows. V skupini so tudi Slavin Slavčev (zmagovalec X-Factorja Bolgarije), Ivo Stefanov, Bisser Ivanov, Dimitar Sirakov in Stoyan Yankulov, ki je je že stal na evrovizijskem odru. Ob Elitsi Todorovi je namreč zastopal Bolgarijo, in sicer leta 2007 v Helsinkih z Voda (5. mesto) ter leta 2013 v Malmöju s skladbo Samo Shampioni, s katero pa se niso uvrstili v finale.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button