ZABAVNO & DRUŽABNO

Najintimnejša pesem evrovizijke Nine Badrić razkriva njena najgloblja čustva

Konec leta prinaša eno najlepših pesmi – balado, ki bo zagotovo še leta himna neuslišane ljubezni – čudovit singel Pamtim evrovizijske dive Nine Badrić.

“Pesem Pamtim je moja najbolj intimna doslej. Napisala se je dobesedno sama; izlila se je iz duše, jaz pa sem bila tu le zato, da sem jo spravila na papir. Čustveno sem jo doživela, saj vem, o čem govori. Vse, kar se je naselilo v meni, je z njo prišlo ven. Kot goba je posrkala vsa moja čustva in verjamem, da se bodo z njo osebno povezali tudi poslušalci,” nam je zaupala Nina, ki jo poznamo tudi iz sveta Evrovizije, saj leta 2012 zastopala Hrvaško na Eurovision Song Contest v Bakuju.

Nina Badrić
Nina Badrić stavi na novo pesem Pamtim. Foto: Mark Grubišić
Tako osebna skladba je potrebovala tudi popolno glasbeno spremljavo in Nina je za to nalogo našla najboljšega partnerja – dolgoletnega sodelavca Predraga Martinjaka, ki se tako z njo podpisuje pod glasbo. “Hvala Predragu Martinjaku, ki me že leta odlično spremlja pri ustvarjanju glasbe in ki zaupa v vse, kar delamo skupaj,” je še dodala.

Videospot za Pamtim je režiral Dario Radusin, skladba pa bo svoje mesto našla tudi na Nininem zadnjem albumu, ki bo izšel 10. decembra. Gre za »The best off« CD, ki vključuje njene največje hite od leta 2014 dalje.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X