ZABAVNO & DRUŽABNO

Nina Badrić je nestrpno čakala na objavo te pesmi

#onokad je za Badrićevo zahtevna pesem

Ena največjih pop zvezdnic Nina Badrić je v teh dneh svojim številnim oboževalcem pripravila kar trojni razlog za slavje. Nekdanja hrvaška evrovizijska predstavnica je namreč izdala nov singel #onokad, ki napoveduje novi studijski album in veliki koncert v Areni Zagreb, ki se bo odvil 30. novembra letos.

Nina Badrić
Nina Badrić Foto: Menart Records

Iskreno o novi skladbi

Nina Badrić je nestrpno čakala na objavo te pesmi, ki je bila zanjo osebno velik izziv. »Mislim, da bi moral vedno iti še korak dlje in eksperimentirati z novim zvokom. #onokad je bila zame zahtevna pesem, ne toliko vokalno kot produkcijsko, saj mislim, da je najboljši pokazatelj albuma Onokad, ki nosi širok spekter pesmi različnih stilov in produkcij. Zbrala sem odlične producente in vsak od njih je dal svoj pečat, in sicer Srđan Kurpjel, Miro Buljan, Enes Tvrtkovic, Zvonimir Dusper, Mahir Sarihodžić, Filip Miletić so skupaj z mano ustvarili lepo zgodbo,« je o novem singlu povedala Nina.

Avtor skladbe Ante Pecotić je dejal, da je pesem #onokad nastala v enem dihu. »Novi album je končan. Vesel sem, da sem ga slišal in upam, da bo občinstvu tako všeč kot vsi prejšnji. Mislim, da ima širino, na njem je veliko novih pesmi, ki so oboje, stara in nova Nina. V njej sem si razdelil glavo na temno in svetlo stran, zato so pesmi takšne. Pesmi sem izbiral brez kalkulacije glede na trende, ki vladajo danes, sam pa sem avtor. Predvajali bomo eno pesem za drugo, ker bi si želel, da bi si občinstvo vsaj nekaj časa prisluhnilo, preostanek albuma pa bomo v celoti izdali naslednje leto v februarju.«

Nina Badrić
Za novo pesem je posneta tudi videospot. Foto: Menart Records

V #onokad, pesmih z novega albuma in številnih drugih brezčasnih Nininih uspešnicah bo občinstvo imelo priložnost uživati ​​30. novembra letos na velikem spektaklu v zagrebški Areni, ki ga Nina imenuje največji koncert v svoji karieri.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button