ZABAVNO & DRUŽABNO

Nina Badrić in Petar Grašo – duet, na katerega smo čakali več kot 25 let

Pesem, ki je na Melodijah Jadrana jemala dih

Leto dni po veliki uspešnici Jel ti reka ko je priljubljeni hrvaški pop zvezdnik Petar Grašo v pesmi Nemoj gostil eno najbolj cenjenih in nagrajenih glasbenic, sicer nekdanjo hrvaško evrovizijsko predstavnico Nino Badrić. Gre za duet, katerega so njuni oboževalci čakali že leta.

Petar Grašo in Nina Badrić
Petar Grašo in Nina Badrić Foto: Matea Smolčić

Vse se mora ujemati

“Redko posežem po duetih in v svoji 27-letni karieri sem jih posnel le nekaj. Da se v sodelovanju dobro počutimo, se mora ujemati vse – trenutek, glasba in izvajalec. Z Nino sva morala dolgo čakati, da so se končno vse tri stvari ujele,” je povedal Petar Grašo ter ob tem še dodal: “Užival sem delati z Nino, zelo so mi všeč njeni predlogi in sam nastop, prepričan sem, da bo to občinstvo tudi začutilo!”

O glasbenem sodelovanju dveh prijateljev pa je spregovorila tudi nekdanja hrvaška evrovizijska predstavnica. “Že ob prvem srečanju sva se prepoznala kot glasbenika in človeka, v vseh teh letih pa velikokrat govorila tudi o najinem duetu. Zelo mi je všeč njegova senzibilnost in od nekdaj se dobro razumeva. Zgodila se je prava pesem ob pravem trenutku in morda sva kočno našla čas za izpolnitev dolgoletne želje. Upam, da bo skladbo Nemoj občinstvo vzljubilo tako močno, kot sem jo jaz ob že prvem poslušanju.”

Nina Badrić in Petar Grašo
Skupna sodelovanja gradijo skupne uspehe. Foto: Matea Smolčić

Da gre res za novo brezčasno uspešnico dveh velikih glasbenikov, potrjuje tudi nastop na Melodijah Jadrana, kjer je pesem ob premierni izvedbi požela stoječe ovacije občinstva.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button