ZABAVNO & DRUŽABNO

Nebeške pevske vaje z Nino Badrić

Ekskluzivni koncert evrovizijke

Šov-restavracija Nebo je gostila ekskluzivni koncert Nine Badrić, ki je bil razprodan v dveh dneh. Prvo nebeško gostovanje letošnjega leta pa je bilo šele uvertura v to, kar sledi. Valentinovo bo tudi z izidom nove pesmi pobarval Žan Serčič, prvič pa bodo nad strehami prestolnice zapeli tudi Helena Blagne, skupina Flirrt, Luka Basi

Nina Badrić
Nina Badrić Foto: Marko Delbello Ocepek

Hrvaška evrovizijska predstavnica 2012

Nina Badrić je izdala sedem studijskih in še nekaj koncertnih album, s svojo glasbo, ki jo ne le poje, ampak soustvarja, zaznamovala okus ljubiteljev kvalitetnega popa v regiji ter mimogrede posnela še kak hit za evropska plesišča. Je dobitnica osmih porinov in številnih drugih priznanj za glasbeno ustvarjanje, z avtorsko skladbo Nebo pa je leta 2012 zastopala Hrvaško na tekmovanju za pesem Evrovizije v Azerbajdžanu.

Njen premierni obisk ljubljanske šov-restavracije Nebo, ki je v minulem letu postregla s kar nekaj ekskluzivnimi koncerti zvezdnikov, ki običajno nastopajo pred večtisočglavimi avditoriji, bi se moral zgoditi že jeseni, a očitno takrat še ni bil zapisan v zvezdah. Tokrat pač.

Nina Badrić
Publika je uživala ob Nini … Foto: Marko Delbello Ocepek

Premnoge uspešnice

Vzdušnje na sredinem večernem nastopu bi najbolj slikovito opisali kot koncert Nine Badrić in ženskega pevskega zbora Nebo, saj so dame v občinstvu s pevko glasno zapele pesmi, kot so ‘Takva kao ti’, ‘Ja za ljubav neću moliti’, ‘I’m so excited’, ‘Stranac u noći’, ‘Čarobno jutro’ in številne druge. Skratka, v Nebu se je zgodil še en nepozaben večer, mojstrici pa je z užitkom prisluhnilo tudi kar nekaj domačih mojstrov pevcev.

Ob bogati ponudbi hišnih koncertov, kabarejskih, plesnih in pevskih predstav, šov-restavracija Nebo redno gosti ekskluzivne nastope najbolj priljubljenih domačih in regionalnih pevcev, ki le redko pojejo za tako majhno število poslušalcev. Nina Badrić je odprla letošnjo serijo sredinih koncertov, ki prinaša še cel kup sladkorčkov: 15. februarja Žan Serčič, 1. marca Helena Blagne, 15. marca skupina Flirrt in 29. marca še Luka Basi.

Nina Badrić
Tudi tokrat ni manjkala njena uspešnica Čarobno jutro. Foto: Marko Delbello Ocepek
Nina Badrić
Nina Badrić je tokrat nastopila v Ljubljani. Foto: Marko Delbello Ocepek
Nina Badrić
Nina Badrić je v glasbenem svetu še vedno ustvarjalna. Foto: Marko Delbello Ocepek
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button