ZABAVNO & DRUŽABNO

Pred vrati je nepozaben šov Rebeke Dremelj

Veliki božični šov

Rebeka obožuje božič, novo leto, Miklavža in vse druge izgovore za obdarovanje ter druženje ob glasbi in plesu. Njen veliki božični šov bo doživetje za vse čute ob vstopu v praznični december, bend, plesalke, božični hiti, tematski ambient ter mali scenski in programski detajli pa bodo prebudili otroka v vas ter vam omogočili, da svoji simpatiji brez sramu stisnete vroč poljub pod belo omelo.

Predlani je izdala otroško knjigo Božiček obstaja, lani sta s Sebastianom posnela hit Ko primeš me za roke, obiskala Božička, škrate in Rudolfa na Laponskem ter gostila nepozabno zimsko vrtno čajanko. Letos pa bo naša božična kraljica vse ljubitelje veselodecembrskega živžava pocrkljala s pevsko-plesnim šovom, kakršnega se ne bi sramovali niti tuji glasbeni zvezdniki.

Rebeka Dremelj
Letošnji december praznujte z Rebeko Dremelj in uživajte v čarih praznikov, ki jih imamo vsi tako radi. Foto: Promo foto

Edinstven šov, kot ga še ni bilo

Pridružite se Rebeki, njenemu bendu in tudi kakšnemu gostu presenečenja v šov-restavraciji Nebo, kjer vas čakajo znani praznični napevi, vrhunska kulinarika, drobne božične skrivnosti, ingverjevi piškoti, kuhano vino, škrati, božičkove pomočnice, praznična glasba in ples.

Rebekin veliki božični šov ne bo le tematski koncert, ampak nepozabno doživetje za vse čute ter čudovit vstop v prazničen konec leta. Rebeka vas bo z bendom popeljala čez vsem znane domače in tuje božične napeve, plesalke bodo poskrbele, da nihče ne bo ostal ravnodušen, vse skupaj pa bo dopolnil tematski ambient ter mali scenski in programski detajli, ob katerih boste pocrkljali otroka v sebi ali pa svoji simpatiji brez sramu stisnili vroč poljub pod belo omelo.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Twitter
Back to top button