EVROVIZIJA

Poglejte, kako so evrovizijci začutili praznične vibracije

Božično obarvani evrovizijski glasbeniki

V decembru nas zaobjame čarobnost praznične glasbe, ki nežno preplavi naša srca s toplino in veseljem. Praznične pesmi s svojimi prepoznavnimi melodijami in besedili postanejo zvočna kulisa decembrskega časa, ko se svet preobleče v pravljično vzdušje.

Evrovizijci začutili praznike

Zveneče melodije božičnih skladb nas popeljejo skozi nostalgične spomine, ustvarjajo prijetno pričakovanje ter nas povezujejo s tradicijami in ljubeznijo. Te pesmi so kot glasbena spremljava našega decembrskega plesa skozi snežne ulice in ogreta domača srca, ki nas spomnijo na čarobnost skupnega praznovanja.

In to praznovanje so začutili tudi nekdanji evrovizijski predstavniki, ki so poskrbeli za številne glasbene kreacije. Tukaj so Subwoolfer – Having Grandma Here For Christmas, Senhit – Jesus, Oh What A Wonderful Child, Teya & Salena – Ho Ho Ho, Daði Freyr – Something Magical, Tusse – This is our christmas song, Sam Ryder – You’re Christmas To Me, Ochman – Christmas Vibes, Fyr Og Flamme – Julekys, The Busker – Nothing More in še La Zarra – Santa Baby.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button