ZABAVNO & DRUŽABNO

Kaj se dogaja z Rebeko Dremelj, da bo postala jamska ženska?

Evrovizijka prvič v igralski vlogi

Decembra prihaja na slovenske odre svetovno uspešna komedija Jamska ženska, v katero se bo prelevila nekdanja evrovizijka Rebeka Dremelj. Ob tem bomo tako končno dobili odgovor na kultno predstavo Jamski človek, ki je samo pri nas doživela več kot 700 ponovitev.

»Saj ne, da mi to predstavlja dodatni stres,« se je glavna protagonistka odzvala po tem, ko jo je k sodelovanju povabil Ranko Babić. Do zdaj smo ga bili vajeni v različnih televizijskih in gledaliških vlogah, najbolj pa smo ga vzljubili v avtorskih hit komedijah Moška copata in Kriza srednjih let. Tokrat se preizkuša v vlogi režiserja in priznal nam je, da gre za precejšen zalogaj.

»Doma imam tri ženske in šele sedaj, ko sem prevedel ter priredil odlično besedilo ameriške avtorice Emme Peirson, sem spoznal nekatere poglavitne razlike med spoloma,« se zamisli. Na srečo mu nasproti stoji neobrušeni igralski diamant. Rebeka je namreč v rekordnem času znala celoten tekst na pamet. »Nisem vedel, da imam opravka s pravo piflarko. Sicer je težje sedeti pod odrom in dajati navodila. Ampak je zabavno, ker mi družbo dela prijateljica in perfekcionistka, zaradi katere sem se naučil, kako si strukturirano načrtovati dan. Na trenutke znava biti tudi kot pes in mačka, a se za dobrobit predstave hitro osredotočiva na delo,« ki vihti režijsko paličico.

Rebeka Dremelj in Ranko Babić
Rebeka Dremelj in Ranko Babić Foto: Dejan Nikolič

Postavljena pred dejstvo

»Ni v moji naravi, da se tako zlahka spustim z vajeti. Vendar sem bila postavljena pred dejstvo in ugotovila, da nikoli ni prepozno za spremembe. Kot tudi ne za nove ugotovitve, kako bolj harmonično sobivati z moškimi na istem planetu. Kaj planetu, v isti kopalnici,« izda drobec vsebine, ki nam jo bo na duhovit in prisrčen način podala na turneji po Sloveniji.

Rebeko Dremelj bomo prvič doslej lahko občudovali v igralski vlogi, saj nam bo skozi sodobne ženske oči razkrila navdihujoč, predvsem pa zabaven pogled na razlike, napake in posebnosti dveh popolnoma različnih bitij, ki obupano poskušata sobivati pod istim soncem. A bodite brez skrbi, Rebeka ne bo opletala z gorjačo, temveč z ostro nabrušenim in hudomušnim jezičkom.

Rebeka Dremelj
Rebeko čaka poseben izziv! Foto: Dejan Nikolič
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button