ZABAVNO & DRUŽABNO

Rebeka Dremelj pred odhodom na Laponsko pričarala pravljičen šov

Veliki božični šov

Rebeka Dremelj in njeni pridni škratki so v ljubljanski šov-restavraciji Nebo pripravili nepozabno božično pravljico za vse čute. Če ste ostali brez vstopnic za premiero, ne zamudite ponovitev 13. in 20. decembra.

Da je Rebeka Dremelj najzvestejša pomočnica dobrih decembrskih mož, vemo. Nenazadnje je tudi soavtorica božične knjige za otroke, Božička je že obiskala v njegovem domu na Laponskem, s Sebastianom pa sta posnela božično klasiko Ko primeš me za roko. Da je nora na božič in veseli december, tudi vemo. Letošnjega pa je pobarvala s šovom, ki ji ga lahko zavidala tudi Mariah Carey!

Evrovizijska glasbenica je pričarala se eno odmevno zgodbo. Foto: Marko Delbello Ocepek

Dobra volja in božični hiti

Na zadnji novembrski večer je z glasbeno–plesnim spektaklom v šov-restavraciji Nebo slovenska kraljica Božiča poskrbela za dobro voljo, žur, romantiko in vse stvari, ki jih imamo med prazniki najraje. Z bendom, nekaj skrbno izbranimi gosti, v bogatem dekorju, z ognjemetom, snegom – ker: kakšen pa je božič brez snega!? – konfeti ter ob masterchefovskem razvajanju brbončic je obiskovalce popeljala čez največje božične hite.

Rebekin veliki božični šov so si ogledali tudi številni znani obrazi in ustvarjalci: Denis Avdič, Kristijan Črnica, Nuška Drašček, Tinkara Fortuna iz skupine Bepop, direktorica Špas Teatra Urška Alič, Rudolf Gas, Robert Roškar, Vivian 2 Alive, Anja Jenko, nepremagljiva Slovenka Valerija Čarman … pa tudi prihajajoča predsednica republike Nataša Pirc Musar.

Rebeka Dremelj in Sebastian
Rebeka Dremelj in Sebastian Foto: Marko Delbello Ocepek

Pred odhodom na Laponsko

Če bi doživetje nad dimniki Ljubljane opisali kot odličen koncert, bi bili krivični. To je bil šov z vsem, kar pričakujete ob omembi te besede. Filigransko izpeljan teater zvoka, dekorja in luči je bolj kot na koncert spominjal na gledališko predstavo s petjem, kjer gostje, ob animaciji in znanih napevih, hitro postanejo eno z nastopajočimi.

Seveda ni šlo brez grizljanja ingverjevih piškotov, vročih poljubov pod belo omelo in pisanja pisem Božičku, ki jih bo Rebeka že čez nekaj dni odnesla na Laponsko. In se potem kmalu vrnila domov, saj bo svoj nepozabni šov ponovila še 13. in 20. decembra.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button