ZABAVNO & DRUŽABNO

Hauptman: Nekateri dogodki in izkušnje so neizogibni

Singla Če bi vedel glasbenik Hauptman, ki smo ga med drugim spoznali na EMI 2022, ni izdal zato, da bi bil všeč ljudem, temveč zase. “Vsakomur se je že zgodilo, da je nekaj obžaloval. Nekateri dogodki in izkušnje so neizogibni, zgodili bi se slej ko prej, četudi bi se upiral. Naša naloga po mojem mnenju pa je, da vedno damo vse od sebe. Tudi poljub in objem naj v odnosu vedno nosita enak pomen. Trudim se živeti po načelu “bolje je ljubiti, kot biti ljubljen”, ker če ne ljubiš, je vse brezveze. Četudi bom vedno znova prizadet, bom vztrajal pri tem”, pove glasbenik.

Hauptman
Hauptman predstavlja novo glasbeno zgodbo. Foto: Promo foto

Posneto na Dunaju

Če bi vedel sta z Erikom Asatrianom posnela v njegovem domačem studiu na Dunaju. Erik Asatrian je sicer odličen pianist in producent, glasbenika pa skupaj načrtujeta izid treh singlov, ki jim bo aprila 2023 sledil EP s skladbami v slovenskem jeziku. Naj spomnimo: Hauptmanov prvenec Finished, not perfect je v celoti v angleščini.

Sveža pesem Če bi vedel je dobila tudi vizualno podobo, za katero sta poskrbela Rene Gomolj in Doris Markač (Ninetyframes). Zgodba: “… se odvija na letališču, natančneje na vzletni stezi. Črne podobe (statisti) predstavljajo travme in/ali ovire, medtem ko papirnato letalo predstavlja čustva in spomine, ki jih želim ‘spustiti’”. Interpretacijo konca videospota pa prepuščajo gledalcu …

Hauptman - Sledim
Hauptman na odru EME 2022. Foto: Adrian Pregelj
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button