ZABAVNO & DRUŽABNO

Rebeka Dremelj in Sebastian bosta Božičku osebna predala pisma

Pismo lahko oddate do 13. decembra

Rebeka Dremelj in Sebastian sta pred skorajšnjim obiskom Laponske v čarobnem vrtu Lili Novy v Ljubljani gostila božično čajanko, na kateri je goste sprejela gospa Božiček, po videopovezavi pa jih je pozdravil tudi njen, te dni zelo zaposleni mož. Pismo Božičku lahko oddate do 13. decembra, Rebeka in Sebastian pa mu jih bosta predala osebno.

Če se še niste ujeli na nalezljivi ritem in refren pesmi Ko primeš me za roko, ki sta jo ustvarila z Žanom Serčičem, naj vam zaupamo, da sta se Rebeka Dremelj in Sebastian letošnjega veselega decembra lotila resno, kot še nikoli. Izgovor za praznovanje je 20 let njunega prijateljstva, v resnici pa sta oba velika oboževalca objemov, poljubov, veselja, širjenja pozitivnih misli in malih, toplih pozornosti polnih tednov ob koncu leta.

Sebastian, Rebeka Dremelj
Prijaznemu povabilu se je odzval tudi Omar Naber. Foto: Max Verderber

Poseben, praznični čas

“To je poseben čas, ki še tako zaposlene ljudi spomni, kaj je v življenju zares pomembno, jih ustavi, spomni na bližnje in je zato res čaroben. Obsedena sem z veselim decembrom, barvami, okraski in vsem tem kičem. Že celo življenje, pa tudi hčerki sem navadila, da komaj čakata ta čas in že takoj na začetku decembra okrasimo celo hišo,” pravi Rebeka. Sebastian pa dodaja: “Če ne prej, se ob začetku adventa zavem, da se moram malo ustaviti in si vzeti več časa za družino in prijatelje. Kakorkoli zguljeno se to sliši, živimo prehitro, divjamo … ta čas pa je protiutež temu. Zato imam rad december in si vedno vzamem čas za druženje, male pozornosti in božično večerjo z mojimi domačimi.”

S slastno vročo čokolado in božičnim čajem so se gostje pogreli na Vrtu Lili Novy – Kaval Group, gospa Božiček pa je pripravila tudi kotiček, kjer so gostje njenemu možu napisali pisma z dobrimi željami.

Sebastian, Rebeka Dremelj
Sebastian in Rebeka Dremelj sta že oddala pismi Božičku. Foto: Max Verderber

Božična čajanka in pisma

Del njunega nepozabnega praznovanja je bila tudi božična čajanka z vročo čokolado, čajem, kuhanim vinom in izbranimi sladkorčki. Glavni namen druženja pa je bilo opozoriti na to, da bosta Rebeka in Sebastian že čez nekaj dni poletela na sever, kjer bosta Božičku osebno predala pisma s pozitivnimi sporočili in željami Slovencev.

Pisma Božičku je na čajanki napisalo tudi nekaj Rebekinih in Sebastianovih prijateljev: Katarina Benček, Mirjam Poterbin, Bepop dami Tinkara Fortuna in Alenka Husič, Marko Vozelj, Gregor in Nina Bezenšek, Maja Monrue, Andrej Težak – Tešky, Omar Naber in gospod Jure Godler.

Rebekin in Sebastianov obisk Božička na Laponskem boste lahko spremljali na njunih družbenih omrežjih, do takrat pa uživajte v pesmi in videu Ko primeš me za roko.

Udeleženci božične čajanke so svoja pisma že oddali, prav vsi pa jih lahko še do 13. decembra pošljete na naslov: za Božička in njegove škrate, poštni predal 1035, 2000 Maribor.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button