ZABAVNO & DRUŽABNO

Spevni refreni in pozitivna sporočila – to je talentirana Nushy!

Na velikem polfinalnem odru največjega šova pri nas, Sloveniji ima talent, se je tudi predstavila Nushy. To, da raperju uspe preboj v polfinale je redko, še redkeje pa srečujemo v tej vlogi nežnejši spol. A Nushy ima veliko za povedati, je pozitivna in gleda na svet iz svetle strani.

Verjemi vase – skladba, s katero je Nushy prevzela polfinalni oder Slovenija ima talent, je motivacijska himna za ženske, ki s svojim sporočilom daje vedeti, da je vsaka ženska lepa in da se lahko ceni po svojih notranjih vrednotah, ne glede na zunanje standarde okolice.

»Že s pesmijo Na drugi strani sem na avdiciji poudarila, da mi največ v življenju pomeni odnos z ljudmi nasploh, predvsem pa z ljudmi, ki so mi blizu. A mimo tega, da je vendarle najpomembnejši odnos do sebe, ne gre. Da se sprejmemo takšne kot smo, z vsemi svojimi napakami. In da smo res popolni prav v svoji nepopolnosti. Dokler ne zaupamo vase, v svoje vedenje, znanje in sposobnosti, dokler si ne verjamemo nas spremlja negotovost in nesamozavest, kar nas v življenju ovira na vsakem koraku. In ko si zaupa ženska vase v takšno kot je, bo sčasoma dosegla vse to, kar si želi biti in to, kar je. Preprosto čudovita,” je strnila glasbenica.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button