ZABAVNO & DRUŽABNO

Domen Kljun prve ne bo pozabil nikoli

Zmagovalca šova Slovenija ima talent 2023

Le s teboj je naslov prve pesmi Domna Kljuna, zmagovalca šova Slovenija ima talent 2023. Gre za pesem, ki nas opominja na moč ljubezni in na pomembnost tistih posebnih trenutkov, ki jih delimo z ljubljenimi osebami.

Avtorja skladbe Le s teboj sta Tadej Mihelič (glasba in aranžma) in Ylenia Zobec Mihelič (besedilo). Za kompletno audio produkcijo je poskrbela ekipa M-MEDiA, z ekipo NoVisuals pa je nastal tudi videospot, ki so ga snemali v domačem okolju ter na prekrasnem dvorcu Novo Celje. Znano je, da je Domen velik ljubitelj konj, zato so najlepše kadre posneli prav s konji na kmetiji Lemar Arabians.

Domen Kljun
Domen Kljun v videozgodbi Le s teboj. Foto: NMedia

Domen na konja največkrat sede skupaj z ženo ali pa mu družbo delajo prijatelji. Konji so pri njih prisotni že od nekdaj, zanje pa ga je navdušil oče.

Pripravlja nove pesmi

To pa ne bo edina pesem priljubljenega 25-letnega pevca, saj v glasbenem studiu že pripravlja nove pesmi, ki bodo luč sveta ugledale v naslednjih mesecih.

Sicer pa je še kako živ spomin na Domnovo zmago v šovu Slovenija ima talent. Kot pravi Domen, sta ga nastop in zmaga navdihnila k ustvarjanju nove glasbe. “Življenje je drugačno, kot je bilo pred talenti. Dogajajo se stvari, ki si jih lahko želiš samo v sanjah,” je zaključil Domen Kljun.

Domen Kljun
Domen Kljun Foto: NMedia
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button