ZABAVNO & DRUŽABNO

Zala Smolnikar: Mislim, da vsi rabimo odklop v tem norem svetu

Avtorska pesem V trenutku

Mlada, vsestranska ustvarjalka Zala Smolnikar – ZÁLI te dni občinstvo navdušuje s prav posebnim avtorskim komadom V trenutku. Zapeljivo in čutno besedilo, spevni ritmi in ZÁLIna neprimerljiva karizma so to, kar poskrbi, da skladba resnično izstopa in očara še tako zahtevnega poslušalca.

Talentirana pevka in pianistka, ki piše svojo avtorsko glasbo, se je širši javnosti prvič predstavila v šovu Slovenija ima talent, kateremu je sledil Festival Slovenske popevke, Ema 2022, kaj kmalu pa je ZÁLI s svojim šarmom in očarljivim vokalom osvojila največje slovenske odre, izpeljala sodelovanja z velikimi orkestri, nastopila pa je tudi v duetu z legendarnim Tonyjem Cetinskim.

Zala Smolnikar - ZÁLI
Zala Smolnikar – ZÁLI Foto: Jani Ugrin

Vsak si lahko nariše zgodbo

In o čem govori nova pesem? “Govori o trenutku, ko se odločiš in si dovoliš, da boš zaživel, da boš z nekom. Lahko pa si vsak nariše svojo zgodbo. Je živahna, na trenutke igriva, hkrati pa čutna, senzibilna in intimna, predvsem pa gre zelo hitro v uho, kar so potrdili vsi, ki so jo slišali. Moj glavni cilj, ki me žene je, da poslušalce in s tem posledično tudi sebe napolnim z lepo energijo. Pa naj bo ta igriva, norčava, čutna ali umirjena. Mislim, da vsi rabimo odklop v tem norem in hitečem svetu, kjer smo zaradi individualističnega pristopa do zadev, podhranjeni osnovne človeške sočutnosti,” pove o svoji najnovejši skladbi ZÁLI.

Zapeljiv in zelo poslušljiv komad V trenutku, je za mlado ustvarjalko eden tistih, ki je prišel k njej in bil napisan v trenutku. Pri produkciji komada je sodeloval vrhunski glasbeni producent Žare Pak, ki je pripomogel, da je vizija skladbe oživela in jo dvignil na nov nivo.

Igrivost komada pa se je ZÁLI skupaj z videografom in producentom Markom Pircem odločila preslikati še na male zaslone, ter s pomočjo talentiranih plesalcev ustvarila videospot za pesem V trenutku. Priča smo lahko zabavnim, norčavim in zapeljivim trenutkom, polnih živih barv, strasti in ZÁLIne neprimerljive karizme. Videospot dodobra zajame sporočilo skladbe, pripomore k boljši vizualizaciji besedila, hkrati pa nas navduši s svojo mladostniško energijo in simpatičnimi plesalci.

Da je resnično vsestranska, pa simpatična ustvarjalka dokazuje tudi s svojim gledališkim udejstvovanjem, zasledili smo jo namreč že lahko v predstavi Dance Amore skupaj z Andrejem Škufca, Domnom Valičem in drugimi, v kriminalni seriji Primeri inšpektorja Vrenka, ter v priljubljeni seriji Ja, chef. ZÁLI trenutno snema svoj prvi album, ter s svojimi nastopi navdušuje publiko po vsej Sloveniji.

Zala Smolnikar Z Á L I - V ogledalu
Zala Smolnikar na Emi 2022. Foto: Adrian Pregelj
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button