ZABAVNO & DRUŽABNO

Sendi iskreno o navideznih prijateljstvih in všečkih

Nova skladba Svet utvar

Sendi, ki je danes uveljavljena pevka, priznana jazzistka in učiteljica petja, nam po nedavni uspešni vrnitvi na pop glasbeno sceno predstavlja novo skladbo Svet utvar. V času tehno pop vala je bila Sendi kraljica slovenskih diskotek, z njenim največjim hitom Nemirna kri je na mah osvojila plesni podij in radijske frekvence.

Sandra Klemm – Sendi je pred dobrim letom svoje poslušalce razveselila z novico o vrnitvi na slovensko glasbeno sceno in izdala tri nove skladbe, s katerimi je potrdila, da ostaja zvesta svojemu zvoku ter elektronski pop glasbi.

Sendi
Sendi Foto: Peter Penko

O svetu, v katerem živimo

Po Zbudi se, Nič ne ustavi me in Z drugimi očmi, tokrat predstavlja že četrti glasbeni izdelek Svet utvar, ki je nastal v sodelovanju s Kevinom Koradinom in Petrom Penkom. Zvok skladbe je ustvarjen v prepoznavnem glasbenem slogu pevke, tako v njej hitro zaznamo pridih osemdesetih let, združen z moderno pop produkcijo.

“Pesem govori o svetu, v katerem živimo. Svet utvar, navideznih prijateljstev in všečkov, druženje na socialnih omrežjih, vse to nam zapolnjuje praznino in nas, če nismo pazljivi, lahko to vse skupaj hitro zapelje daleč od našega bistva,” nam je razložila Sendi, ki je za skladbo tudi napisala besedilo.

Pesem je sicer malo bolj družbeno kritična, ni ljubezenska, kot je pogosto v navadi pri Sendi, a Svet utvar je nenazadnje le odraz sveta v katerem skušamo preživeti.

Sendi
Sendi predstavlja Svet utvar. Foto: Peter Penko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button