PROMOCIJA

Božična zabava s Colonio; za uvod Lepi Dasa, Sendi in DJ Prevy

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

V Ravnah pri Šoštanju bo decembra nostalgično in veselo, saj Kulturno-umetniško društvo Ravne pripravlja veliko božično zabavo s Colonio. Njihove uspešnice Za tvoje snene oči, Lažu oči moje, Sve oko mene je grijeh, Ti da bu di bu da in številne druge bodo odmevale na odru dvorane REKS (Rekreacijsko-kulturno središče), za kar se organizatorji pripravljajo že od konca poletja. Za ogrevanje bodo poskrbeli Lepi Dasa, Sendi in DJ Prevy, ki z organizatorji skrbo načrtujejo svoje nastope; Colonia s pevko Ivano Lovrić pa bo z nostalgičnimi ritmi pričarala zagotovo nepozabno decembrsko vzdušje, ki nas popelje v devetdeseta in na prelom tisočletja.

“Devetdeseta so popularna zagotovo bolj kot se nam je zdelo mogoče še pred leti, kar so dokaz tudi razpodani koncerti in napolnjene dvorane z glasbo iz tistega obdobja, ne samo pri nas v Sloveniji, ampak tudi sosednjih državah,” priprave komentira organizator in predsednik KUD-a Ravne Marko Potočnik.

Vstopnice za koncert so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim ali bencinskih servisih Peteol, natisnete pa si jih lahko tudi doma s klikom tukaj.

Božična zabava s Colonio
V Ravnah pri Šoštanju vas pričakujejo na zagotovo nepozabnem koncertu v prazničnem decembru! Foto: Promo foto
Twitter
Back to top button