ZABAVNO & DRUŽABNO

Sendi: V petkah sem hodila po tračnicah

Sendi je izvajalka s kilometrino

Po večletnem muziciranju z jazz glasbeniki, se je Sandra Klemm – Sendi odločila znova obuditi svojo strast do pop glasbe in tako v začetku maja z novo ekipo izdala skladbo Zbudi se. »Navdih za pesem sem črpala iz lastnih izkušnje. V zadnjih dveh letih so se mi v življenju dogajale res velike spremembe, ki so sicer bile po svoje naporne, a so hkrati prinesle lepe rezultate. Upam, da bo tako pesem Zbudi se služila kot budnica čim več ljudem in jim pomagala narediti potrebne spremembe v življenju,« nam je zaupala Sendi, ki je z ekipo Production Lair posnela na kar treh lokacijah (Ajdovščina, Vipava in Nanos).

Sendi
Sendi Foto: Production Lair in Matija Keber

Snemali na največji vročini

Ker so skozi zgodbo želeli prikazati relativnost časa pri iskanju smisla, so kot glavni rekvizit uporabili peščeno uro. »Peščena ura simbolizira minljivost in to, da je čas relativen. Celoten videospot bazira na tem, da na koncu skozi iskanje smisla, pustimo čas (uro) na Nanosu in gremo naprej,« o sami zgodbi spregovori Sendi in doda, da je bila izkušnja vsekakor čudovita.

»Snemali smo na največji vročini, v petkah sem hodila po tračnicah, kar je, verjemite da, velik izziv in na koncu sončni zahod dočakali na čudovitem Nanosu. Bil je naporen snemalni dan, a hkrati neprecenljiv. Z ekipo smo se neizmerno zabavali in verjamem, da se ta energija vidi tudi v videospotu,« je zaključila.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X