ZABAVNO & DRUŽABNO

Kresna noč z Evo Boto

Slišali smo vse njene uspešnice

V Ravnah pri Šoštanju so 24. junija praznovali krajevni praznik in dan državnosti. Ker je v Ravnah kultura doma, so pripravili slavnostno proslavo in koncert Eve Boto. Kulturno-umetniško društvo Ravne in Krajevna skupnost Ravne sta kot glavna organizatorja odprla tudi letni oder.

Prireditev je povezovala utečena voditeljska trojica Amadeja Sovič, Špela Sovič in Marko Potočnik, ki je vodil tudi celotno organizacijo dogodka. Prireditev kot tudi koncert Eve je spremljal v živo bend Tomija Puricha. Predstavile so se tudi sekcije KUD-a Ravne; vokalna skupina Planike, harmonikarska sekcija in “Tamladi KUD-ovci”.

Eva Boto
Eva Boto je predstavila svoje največje hite. Foto: Rok Bačovnik

Evine uspešnice

Eva Boto se je ob svoji 10. obletnici glasbenega ustvarjanja s koncertno turnejo tako ustavila tudi pod ravensko Lipo samostojnosti ter domačini obeležila dan državnosti in svoj okrogli jubilej. Slišali smo vse njene največje uspešnice in tudi priredbe, ki jih Eva ustvarja z bendom. Manjkala ni niti uspešnica minulega festivala MMS Kdo ti bo dušo dal. Krajani Raven in Šoštanjčani so bili izjemno veseli, da je sicer povsem lokalna prireditev postavila zadnjih nekaj let visok nivo izvedbe.

Eva Boto
Eva Boto je bila odlično razpoložena. Foto: Rok Bačovnik
Amadeja Sovič, Špela Sovič in Marko Potočnik.
Prireditev je povezovala utečena voditeljska trojica Amadeja Sovič, Špela Sovič in Marko Potočnik. Foto: Rok Bačovnik

Za Evrovizija.com pripravil Marko Potočnik.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button