ZABAVNO & DRUŽABNO

Na drevesu optimizma tudi misli Trkaja, Rebeke Dremelj in Omarja

Vas zanima, katera so spoznanja, do katerih so med epidemijo koronavirusa prišli Trkaj, Omar, Rebeka Dremelj, Lado Leskovar, David Urankar, Patricija Pangeršič in Ana Resnik?

Rebeka Dremelj in Generalijevo drevo optimizma.Foto: Promo foto

Obiščite Generalijevo drevo optimizma v Arboretumu Volčji Potok in preberite nešteto pozitivnih misli, ki so jih v  času karantene začeli v Generali zavarovalnici spodbujati z iniciativo Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje. Na drevesu si lahko preberete vse zbrane misli, med njimi so jih zapisali tako znani Slovenci kot tudi naključni mimoidoči.

Generali zavarovalnica med svoje poslanstvo šteje ustvarjanje zdrave,
povezane in trajnostne družbe. »Verjamemo, da moramo kot uspešno
podjetje podpirati skupnost in vračati v okolje, v katerem delujemo.
Tudi to je poslanstvo vseživljenjskega partnerja, ki ga postavljamo na
prvo mesto v odnosu do zaposlenih, strank in širše družbe,« poudarjajo v
zavarovalnici.

Kot pravijo v zavarovalnici Generali, je optimizem v današnjih časih izjemnega pomena. Repar Rok Terkaj – Trkaj je v svoji novi pesmi Ti to maš (Kako ravnaš?) poudaril predrugačenje vrednot med kriznim obdobjem.  Trkajevo delo so podprli v zavarovalnici, in sicer v sklopu že omenjene iniciative ”Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje”, katere ambasador je tudi Rok. Omar Naber je poudaril, da je med epidemijo našel čas za osebno rast in razvoj, Rebeka Dremelj pa je zapisala: »Nepremagljiva preko trnja do zvezd. Vsak tvoj korak in poraz naj bo zmaga v tvojih očeh.« David Urankar pa je hudomušno pristavil, da nikoli ni tako slabo, da ne bo moglo biti še slabše.

Trkaj in Lado Leskovar ob Drevesu optimizma.Foto: Promo foto
Znani obrazi s svojimi mislimi olepšali drevo optimizma v Arboretumu Volčji Potok.Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button