ZABAVNO & DRUŽABNO

Rebeka Dremelj: Ne zapletajmo se v nepomembne stvari

Živim za vsak dan

Naša nekdanja evrovizijka Rebeka Dremelj v mesecu ljubezni predstavlja novo skladbo Živim za vsak dan, s katero slavi življenje. Pesmi prilaga tudi videospot, ki ga je tokrat z ekipo posnela kar na Siciliji.

Nepremagljiva ženska, podjetnica, pevka, prijateljica, partnerka, mati. Vir neusahljive energije, vedno nasmejana in iskrena, brez dlake na jeziku. Rebeka Dremelj, ki jo mnogi hudomušno kličejo kar ‘multipraktik’, slovensko javnost s svojo kreativnostjo in uspehi navdušuje že desetletja.

Po božični uspešnici Ko primeš me za roko, ki jo je zapela s Sebastianom in ženski himni Ženska, ki jo je na dan žena izdala v sodelovanju z Bepopovkami, se vrača v vroče poletne dni! Živim za vsak dan je tako prepojena s pozitivno energijo, ki kliče po brezskrbnem poletju.

Rebeka Dremelj
Rebeka Dremelj Foto: Erazem Gliha

Ne iščimo dlake v jajcu

“Pesem sem želela ohraniti v pozitivnem duhu in znova poudariti, da je treba živeti zdaj, za ta trenutek, saj je jutri lahko že prepozno. Ne zapletajmo se v nepomembne stvari in ne iščimo dlake v jajcu, ker nima smisla. Ker kaj je smisel življenja? Dobra družba, dobra hrana, spomini in pa seveda na prvem mestu družina, o sporočilu nove skladbe spregovori Rebeka.

Rebeka Dremelj
’Pesem je namenjena vsem, ki rabijo kaj pozitivnega’. Foto: Erazem Gliha

Skladbo je zanjo spisal priznani slovenski glasbenik Rok Lunaček, pod aranžma in produkcijo pa se podpisuje Krešimir Tomec.

Sicilija

Da je tudi strastna turistka, redno dokazuje s svojimi pozdravi z različnih koncev sveta, potovanja pa mnogokrat rada poveže tudi s svojo glasbo. Medtem, ko je Ko primeš me za roko predstavila Božičku na Laponskem, je tokrat svojo novo skladbo posnela kar na italijanskem otoku, znanem po soncu in prijaznih ljudeh.

“Sicilijo sem prvič obiskala lani s prijateljicami in priznam, da je bila izkušnja nepozabna. Ta energija otoka, spomini, ki bodo ostali, dobra hrana, dobra družba … Točno to, o čemer pojem v svoji novi skladbi. Vedela sem, da moram tu posneti videospot in vesela sem, da mi je Kompas to omogočil. ‘Popakala’ sem ekipo in ustvarila zgodbo, ki bo tudi meni pustila velik pečat,” je strnila Rebeka, ki nam v videzgodbi razkrije najlepše kotičke Sicilije, predstavi tamkajšnje prebivalce in za nameček odpelje tudi na pravo italijansko poroko.

Rebeka Dremelj
Z novo skladbo slavi življenje. Foto: Erazem Gliha
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button