LIVERPOOL 2023

Mama ŠČ! odmevala po Ljubljani

Let 3 v Kinu Šiška

Frekvenca ŠČ! energije je na težko pričakovani ‘Dan mladosti’ napolnila katedralo Kina Šiške. Kako da ne, saj so imeli vsi obiskovalci enak cilj – uživati v rock predstavi ene najbolj zabavnih skupin v regiji. Zbrani smo imeli kaj slišati in tudi videti – vrhunsko predstavo uigranega benda ter tudi odlično razpoloženo občinstvo, ki je v polni dvorani več kot dve uri dihalo z Letovci ter sodelovalo pri petju melodij, skandiranju, plesanju in odlični energiji, ki je vladala v dvorani.

Let 3
Frekvenca ŠČ! energije napolnila katedralo Kina Šiške. Foto: Boštjan Imperl

Slišali smo različne navdušene odzive obiskovalcev … »Toliko pozitivne energije že dolgo nisem dobil v svoje srce, in to je zdravilno!«

Let 3
Publika je uživala, kot že dogo ne. Alesh Maatko / Evrovizija.com

Dolgoletna zgodovina

Reška skupina Let 3 na naših tleh že več kot 35 let spretno provocira in preizkuša naše meje – na ‘dan mladosti pa so oboževalci, ki skupino na koncertih spremljajo že več desetletij, zagotavljali, da smo bili priča vrhunskemu in edinstvenemu šovu odlično uigranih glasbenikov ter seveda vrhunskim zabavljačem občinstva.Tokrat se jim je na odru pridružila še štiričlanska brass sekcija, ki je z izvirnimi aranžmaji še dodatno vabila k plesu.

Let 3
Letovci so si za prvo skladbo izbrali udarno Dramo. Foto: Boštjan Imperl

Dan mladosti je postal praznik skupine Let 3 v prepolnem Kinu Šiška.

Let 3
Oblečeni so bili tudi v smokinge. Foto: Boštjan Imperl

Edinstvena energija

Teren je bil pripravljen za prepoznavna hita Riječke pičke in Kurcem u čelo, občinstvo je ves čas glasno prepevalo in plesalo, ob Prljinem nagovoru pa je stekla obojestranska energija – Letovci so zapustil oder ter se spustili v zaodrje – občinstvo pa je nadaljevalo z energično predstavo, na enem koncu dvorane smo slišali bučno skandiranje Kurcem u čelo, na drugem pa Riječke pičke, vse skupaj pa je bilo podloženo z glasnim topotanjem nog.

Let 3
Fantje so oblekli tudi evrovizijska oblačila. Foto: Boštjan Imperl

Let 3 so ljubljanskemu občinstvu znova dokazali, da obstaja tista neka Let 3 magija, ki med ljudi seje prvinsko ljubezen in dobro energijo, tudi na nekdanji dan mladosti ki je včeraj postal dan skupine Let 3 v ŠČiški.

Let 3
Let 3 so poskrbeli za pravi glasbeni šov. Foto: Boštjan Imperl
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button